Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Trivium - új album augusztus elején

In Waves címmel érkezik az új lemez.

2011.06.30. 10:58 | szerző: GeryG | kategória: Zene

Az amerikai, egész pontosan floridai metál banda, a Trivium még az előző évezredben alakult, 1999 óta zenélnek a fiúk. Az bő évtizedben volt vándorlás a bandán belül, egyedül a gitáros Matt Heafy maradt meg az eredeti felállásból. A csapat a 2005-ös Ascendency albumával, amit a Roadrunner Records adott ki, lett igazán ismert világ szerte. Legutóbbi 2008-as Shogun című albumuk után idén nyáron új lemezzel készülnek a srácok. Az augusztus 9-én boltokba kerülő In Waves albummal kapcsolatban Matt Heafy nyilatkozott:
"Számunkra az In Waves... maga a Trivium. A zene, az illusztráció, a videók és az élő show, mind részei egy összefüggő egésznek. Nem is kérdéses, hogy ez az eddigi legjobban összerakott munkánk. Végre sikerült egy olyan anyagot felvennünk, amilyet mindig is akartunk."
Az album a sima kiadása mellett érkezik egy Special Edition kiadás is, mely nem csupán néhány bonustracket tartalmaz majd, hanem egy DVD-t is, amin helyet kap egy negyven perces dokumentumfilm, egy élő felvétel az In Wavesről, valamint a szám videoklipje. Utóbbi egyébiránt pénteken debütál az Egyesült Államokban az altpress.com oldalon, míg az Egyesült Királyságban a NME.com oldalon. A klipben ugyan feltűnik a banda, de nem látjuk majd őket játszani. ■

hozzászólások (1)

Yourmom
Yourmom 2011.06.30. 13:32
FUCKYEA!!!:'D ez a hir elegge feldobott igy reggel 7 kor :DD kosz a hirt!!:D
ajánlott olvasnivaló