Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Might & Magic Heroes 6 - elindult a zárt béta

Egy- és többjátékos módot is tartalmaz a zárt béta.

2011.06.30. 11:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Heroes of Might & Magic sorozat legújabb, szám szerint hatodik részét a magyar illetőségű Black Hole Entertainment fejleszti, és egy huszárvágással új címet is adtak a készülő epizódnak: Might & Magic Heroes VI. A fejlesztés már eléggé előrehaladott állapotban van, így eljött az idő, hogy egy szűkebb közönség is kipróbálja az alkotást egy zárt béta formájában. Ez a béta a napokban indult el, és magába foglalja az egyjátékos, valamint a multiplayer módot is.
Az egyjátékos részben az oktató kampány két küldetését próbálhatjuk ki, majd a Sanctuary történet The Fury and the Mire térképén ismerkedhetünk meg az újdonságokkal. A többjátékos módban a Heroes of Might & Magic II egyik klasszikus pályájának, a Broken Alliance-nek a felturbózott változatán játszhatunk. A játékosok három AI vezérelte nép ellen vehetik fel a harcot. A béta során tesztelik a játékba épített Conflux nevű szolgáltatást, ami a mai trendeknek megfelelően egy sor közösségi funkciót kínál, mint a chat, de akár skype-n keresztül is kommunikálhatunk egymással. A Conflux emellett a szokásos lehetőségeket kínálja: saját profilt, sőt hősök egész dinasztiáját hozhatjuk létre, megoszthatjuk egymással elért eredményeinket és nyomon követhetjük barátaink ténykedését is. Ez a szolgáltatás csupán kiegészítője lesz a játéknak, nem működik majd másolásvédelemként, mivel a Might & Magic Heroes VI teljes mértékben játszható lesz offline is.
A megjelenés sincs már nagyon messze, a jelenlegi tervek szerint Európában szeptember 8-tól lesz elérhető, míg az Egyesült Államokban szeptember 6-tól. ■

Might & Magic: Heroes VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Might & Magic: Heroes VI

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló