Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Old Republic - a fejvadász

Újabb bemutató trailer a The Old Republic egyik karakteréről.

2011.07.05. 11:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

A BioWare szép fokozatosan mutatja be a Star Wars The Old Republic karaktertípusait, akik között természeten egyaránt megtalálhatóak a jedik és a sithek is. Azonban nem csak az "erő" segítségével törhetünk a csúcsra, s a fejlesztők egyéb érdekes és használható karaktereket is támogatnak. Utóbbi kapcsán most bemutatkozik a fejvadász - tessék kattintani! ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (11)

pb69
pb69 2011.07.05. 19:37
Még nem is a grafikával van a legnagyobb gond. De a karakterek mozgása, intelligenciája ez alapján elég csúfosnak tűnik.
A látvány kedvéért az a trailer lett összerakva (ami egyébként itt is megtalálható) ahol csillagromboló érkezik és több tucat sith csap össze a jedikkel és epic harcok vannak benne. Na az látványos. Ez a videó pont hogy nagyon nem látványos, imbolygó, tántorgó szereplők és minimális harc, minden ellenfél 1-2 csapás és kész.
Amit a küldetésekről írtál az mióta a kocsmajátékok korszakán túl vagyunk alapvető elvárás minden komolyabb játéktól.
Azt nem mondtam hogy kapkodják el a ME3-at, meg valószínű is hogy azért az a főcél. Viszont egy ME MMO szinte biztos ütött volna mert azt a világot ők teremtették meg és jobban tudnának vele/benne dolgozni szerintem. Merítési lehetőség pedig abban is van és akár később SW-szintre juthattak volna vele.
De a fő gond az hogy kiadtak egy olyan trailert ami alapján már csak csalódás lehet a játék. Mert azt már akkor is tudhattuk hogy olyan szinten biztos nem lesz semmilyen eleme, akkor viszont kár a parasztvakítás. És valóban egyre inkább úgy tűnik hogy az TOR kb. a KotOR szintjén lesz csak más stílusban ami azért elég ciki ennyi év után.
Elkor1991
Elkor1991 2011.07.05. 20:03
Hiába elvárás, azért még mindig elég sok mmo azon a szinten tart amit már említettem. Értem hogy azoknál nincs szükség ilyen szintű történetvezetésre, ezért van talán esélye a piacon a TOR-nak. Mert ki más gyártana story alapú mmot ha nem a bioware. Mellesleg igaz hogy az ME általuk összerakott univerzum, de a kotor 1-el megmutatták hogy a star wars világában is van keresni valójuk.
Slyder
Slyder 2011.07.05. 20:14
Sőt, a legjobb SW játékot készítették el.

KoTOR 3 meg akkor lesz ha a ToR elhasal, amit a bejelentés óta várok.
Kalwa
Kalwa 2011.07.06. 18:33
Kötve hiszem, hogy jobb SW témájú MMO-t hoznának össze, mint az SOE.

Legális, ingyenesen játszható SWG:Emu szerver:

http://www.swgemu.com
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.07. 10:03
csak a powertech, az hasonlít a legjobban a Fettekre :D


amúgy mit sírtok, ilyen minden mmo, odamész, csapkodsz össze-vissza, nem az animáció a lényeg, mmo-ban nem lehet kihozni a jedik és a bountyhunterek közti óriási különbségeket...
ajánlott olvasnivaló