Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Old Republic - november?

Az év végén érkezik a Star Wars MMO.

2011.07.21. 17:26 | szerző: Retee | kategória: Játék

Bár a BioWare már jó ideje dolgozik a Star Wars MMO-n, a csapat még mindig nem jelentette be hivatalosan a pontos megjelenési dátumot. Illetve annyit közöltek, hogy valamikor az idei év második felében számíthatunk az Old Republic érkezésére, most pedig az EA tett hivatalos bejelentés, amelyben "holiday 2011"-ről beszéltek. Ez ugyebár az év végét jelenti, konkrétabban a karácsonyi szezont, ám a CVG értesülései szerint ennél már valamivel korábban, novemberben is összeismerkedhetünk az új MMO-val. ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (12)

MattMatthew
MattMatthew 2011.07.22. 15:25
Na azért ne igyál ennyire előre a medve bőrére. Nekem sincsenek elsőre jó benyomásaim, de játékmenetről még nem sokat tudunk. Ne tegyünk úgy mitha annyiraokosak lennénk;-).

A másik dolog meg, hogy egyáltalán az RPG megnevezés már régóta nagyon erölködősen húzható rá az ilyen játékokra. A legtöbbre meg ha őszinték vagynk, rá sem húzható (pl WoW).

Én minden esetre azt mondom, hogy bizakodjunk:-).
keesz
keesz 2011.07.22. 15:32
Rootshaper úgy véded ezt a játékot mint ha te csináltad volna. a Wow csak egy példa volt. De ha már belekezdtél a blizz által sugallt tier szettek csak egy támpontot adnak, már lvl70 végén is az értelmesebbje simán összerakott jobb szettet annál, hát még 85ön. De ha még mégis ugyan olyan cuccuk lenne, akkor is gemek,enchantok lehetnek mások, aminek én a szikráját se láttam az old republic vidi/leírásban se. Mivel még nincs kész a játék ezért gondolom lesz még bőven változás benne, bár lényegi nem hiszem.Én videókba azt látta mhogy lvl1es sith ugyan úgy néz ki mint a 16os, csak a sugaljának a színe más, azért ennél biztos nagyobb változatosságot láttál még te is a wowba. Meg ugye egyedül és 5fős nevezzük raidekkel mehetsz old republicba, ami valjuk meg nem túl sok változatosság megint csak. a beígért párbeszédek vége meg mindig ugyan az, csak az a kérdés kedves vagy e és light pontot kapsz e a végén vagy gonosz és darkot; értem én hogy kell bele párbeszéd a történetekhez, de akkor annak értelme is legyen, mert ez így csak időhúzás.
Ém ennyit szűrtem le, ha mondasz nekem vmi olyat amivel megcáfolod ezeket örömmel hallgatom, mert nagyon várom a gamet, csak nem annak aminek szánják
MattMatthew
MattMatthew 2011.07.22. 16:42
Bár nem az én ingem, azért magamra veszem... egy részét legalábbis.
"a beígért párbeszédek vége meg mindig ugyan az, csak az a kérdés kedves vagy e és light pontot kapsz e a végén vagy gonosz és darkot"

Mintha láttam volna egy Sith warrior videót, katonai szállítóhajó parancsnokát felszólítja a felső vezetés, hogy egy köztársasági vmit támadjon meg, kapitány ellenáll. El lehetett dönteni, hogy hű leszel a parancsokhoz és megölöd a kapitányt, keresel kompromisszumot, vagy te is elengeded a füled mellett az utasításokat.
H0PE
H0PE 2011.07.25. 12:11
A küldetések története nagyon jó (WoWban leginkább)! Minden küldetést elolvastam megcsináltam már benne.

A pár nap kihagyás persze nem oszt nem szoroz egy WoW szintű játékban, de hosszabb ido, 1-2hónap ha high-end contentre is vágysz, megoldhatatlan.

Már több mint fél éve koca WoWos vagyok, küldizek, néha labirintusozok, de a cumom már nagyon időtmúlt, ezzel már egy HCbe sem tudok lemenni. Ehhez most kellene jó 1-2hetet keményen farmolni, hogy legyen olyan ruhám, hogy lemehessek HCbe, onnan meg Raidekre.

Ezek a játékok pedig a high-endre koncentrálnak. RPG ide vagy oda, irdatlan unalmas mindíg ugyan azokat a küldetéseket csinálni, amikor változatosan szeretnél játszani, és indítassz egy új karit, hogy kicsit "más" legyen a játék. Aztán mikor eléred a max. szintet vele, rádöbbensz hogy akkor kezdődik a hetekig tartó ruhára való gyűjtögetés.

Ez szerintem egy amolyan "drog" rendszer. LOL. MMODROGRPG. :]
H0PE
H0PE 2011.07.25. 12:18
Eza küldetés választás NAGYON DURVA LENNE! Ha megcsinálják az azért nem semmi. Ehhez már csak az hiányzik hogy:

-interaktivabb világ Pl.: amit irtál a környezeted is ténylegesen reagáljon a választasodra, a többi hajón lévő személy vagy veled vagy ellened dolgozzon, látható legyen a választás, ne csak ott nyilvánuljon meg hogy az ellenséges kapitány "összeesik" és kapsz egy szöveget hogy "na most gonosz voltál, gonosz pont!".

Az a bajom ezzel a játékkal... izé... IRDATLAN RÚSNYA EGY GÉM! Ez a 6évves WoW grafikai színvonala kinézetre. Hol van ez egy GuildWars2-höz, vagy egy T.E.R.A Online kinézetéhez képest? :(
ajánlott olvasnivaló