Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham City ellenfelek és DLC-k

Újabb ellenfelekről és a későbbi tervekről derültek ki részletek.

2011.07.22. 13:08 | GeryG | kategória: Játék

A Rocksteady egy percre sem pihen, a marketing gépezet pedig napi szinten áraszt el bennünket új információkkal a Batman: Arkham City kapcsán. Ezúttal két új és egy korábban bejelentett ellenfélről rántották le a leplet. A Pingvinről már korábban is beszámoltunk, ám most egy új trailer foglalkozik a kisebbségi komplexusban szenvedő alakkal, melyből az is kiderül, hogy Batman sem puhult el az előző játék óta. Ebben a videóban debütál a denevér egy másik régi ellenfele, Solomon Grundy, aki a jelek szerint a Pingvin irányítása alatt áll és minden vágya, hogy végezzen hősünkkel. A harmadik személy pedig nem más mint a nagy Ra's Al Ghul lánya, Talia Al Ghul (akit a Castle című sorozatból ismert Stana Katic szólaltat majd meg). Ra's Al Ghul egyébként már az Arkham Asylumban is feltűnt, igaz csak holttest képében a hullaházban, ahonnan azonban később eltűnt, így joggal merül fel a kérdés, vajon az új játékban lesz-e valamilyen szerepe?
A sok új karakter mellett a későbbi tervekről is esett szó. Kevin Conroy, Batman hangja mesélt arról, hogy a megjelenés után DLC-k formájában kívánják tovább nyújtani a történetet, epizodikus formában. Elmondása szerint már most rengeteg anyagot vettek fel ehhez, és tovább folytatják a munkát. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Batman: Arkham City
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Batman: Arkham City

hozzászólások (6)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.27. 16:51
akár hogyan is nézem, ez elég retardált írói vénát sejtető trailer volt. először is: Batman nem tud feljutni Pingvinhez? és az a vasmacskás kapaszkodó izéje miért van akkor? csak a városban működik, vagy mi?
aztán lentebb kerül egy szinttel. ugyanez. a pingvin egyedül áll odafent. fellövi azt a szart és már ki is ütheti az összes fogát. valaki itt úgy érzem nem igazán ismerte Batmant és a képességeit...
Dirttwo
Dirttwo 2011.07.27. 17:04
Nem baj.Jó ez.Nagyon is.Az Arkham Asylum is egyedülálló volt a maga nemében, ez meg még űberelni is fogja.Nagyon várós.Ahogy elnézem ez is egy remekmű lesz :love:

Amúgy ha felhúzza magát Pingvinnek lehetősége nyílik agyonlőni az esernyőjével, lévén Bruce "csak" ember, és felhúzás közben kitérni a golyók elől...ez nem a Mátrix ;-)
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.27. 17:54
aha. ez nem a mátrix. ez batman. valóban rengeteg különbség van. tényleg. olvastál te valaha is batman képregényt?
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.07.27. 17:55
vagy játszottál az előző résszel?

hangulatban oké a játék amúgy, és valszeg ez is az lesz, de én nem is a játékot szidtam...
Dirttwo
Dirttwo 2011.07.27. 20:16
Semmi gond.Amúgy ja.Ezeken nőttem fel.Ha nem volt 150 kiló képregénygyűjteményem 13-14éves koromban akkor 1se.Az arkham asylum-ot párszor már kipörgettem, de most kezdtem újra nemrég a game of the year edition-al az extra pályák és tartalmak végett:-)

A fejlesztők jóval nagyobb játékteret ígérnek amúgy, ami érthető is az arkham asylum-al szemben, hiszen ez city.Nagyon várom mert Batman több "jóakarója" is feltűnik majd a játékban.Remélem nyomozni is többet kell majd benne, és nehezebb lesz mint az arkham asylum volt
ajánlott olvasnivaló