For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kultúra

Dead Island - zombiregény előkészületben

A tendenciát meglovagolva érkezik egy újabb könyv.

2011.08.01. 09:25 | szerző: rootshaper | kategória: Kultúra

Az idei év úgy néz ki, nem csak a folytatások éve, de a játékok alapján írt regényeké is egyaránt. Érkezett ugyanis egy bejelentés, miszerint a Dead Island, a Techland és a Deep Silver közös produkciója is megéri azt, hogy regény készül a sztorija alapján. A könyvet az angol Mark Morris karcolja papírra, akinek Hellboy és Dr. Who történeteket is köszönhetünk többek közt.
Magyarul még nem biztos, hogy megjelenik a könyv, de a szigetországban egész biztos, hogy kapható lesz, 7 fontos áron, így eredeti nyelven bárki megrendelheti. Lehet, jobban is jár úgy, ki tudja, minek fordítanák drága honfitársaink a Dead Island címet.
Aki esetleg még nem tudná, egy újabb zombis őrületről van szó, ahol a fejlesztők végigvették a lehetséges helyszíneket, majd kiválogatták belőle azokat, ahol már volt zombi apokalipszis és végül megmaradt az üdülő paradicsom, sok szörfdeszkával, hawaii inges hústorony turistával, evezőlapátokkal és természetesen napsütéssel minden mennyiségben.
A játék és a könyv egyébként egy időben fog megjelenni, mely időpont jelen állás szerint nincs is már olyan messze: mindössze szeptember 9-ig kell várni a produkcióra, mikor végre eldől, hogy ez a sokat vitatott játék milyen is lett valójában... hát még a könyv! ■

Dead Island
A legutóbbi Dead Island cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.