Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rambo a monitorokon is támad

Stallone kultikus hőse a monitorokon is megelevenedik.

2011.08.05. 09:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az angol Reef Entertainment kapta meg Sylvester Stallone talán legismertebb karakterének, Rambonak a játékkészítési jogait. A fejlesztő stúdió kapott is az alkalmon és bejelentette, hogy már készítik is az első ilyen játékukat, mely az ígéretek szerint fel fog nőni a filmek színvonalához. A stúdió vezetője, Peter Rezon nyilatkozott is a játékkal kapcsolatban:
"Nagy rajongója vagyok Sylvester Stallone filmjeinek, így mikor felmerült a lehetősége, hogy megkapjuk a játékkészítési jogokat a StudioCanaltól, két kézzel kaptunk utána. Az utolsó Rambo film sikere és a The Expendables 2-re mutatkozó nemzetközi igény sarkallt minket arra, hogy most cselekedjünk és használjuk fel a licenszet."
A fejlesztők állítják, hogy a Rambo játék igazi AAA kategóriás alkotás lesz, ami visszahozza majd a jól ismert hangulatot. A megjelenésre PC mellett PlayStation 3-n és Xbox 360-n lehet számítani. ■

hozzászólások (12)

McCl@ne
McCl@ne 2011.08.08. 20:09
Ez szar lesz.
Akárhogy töröm magam, képtelen vagyok elképzelni egy jó Rambo játékot. Esetleg úgy, hogy ötvözi a Splinter Cell és a Gears of War játékok elemeit, és mondjuk egy fasza UE3 motoros dzsungelt is kapna... de ez egy határ szar lesz, amit majd a név ad el. Vagy semmi.
KisCsirkee
KisCsirkee 2011.08.08. 20:32
A GoW és az SC elemeit? Hol van a Ramboban a lopakodás és a stealth (SC)? Rambo, mint a chest-high wall-ok királya egy cover based shooterben(GoW)? Szerintem ezek a dolgok összeférhetetlenek vele, hiszen alapjaiban nem az, amiről a Rambo szólna.

Éb is úgy hiszem, hogy szar lesz, és csúfos bukás. Rambo-t valahol a Wolfeinstein 3D és a Medal of Honor: Allied Assault között lehetett volna ellőni, akkor még ért volna valamit, bár forradalmat nem hozott volna. Ma már nem. Felesleges.
McCl@ne
McCl@ne 2011.08.08. 20:42
"Hol van a Ramboban a lopakodás és a stealth"

Rambo 4-ben amikor behatolnak a táborba és kiszabadítják a foglyokat, akkor mit csinál? Szerintem lopakodik. Plusz az első rész sem a szemtől szemben harcról szól, és sehol nem írták, hogy a 2. és 3. részt akarják játékra vinni.
Simán el tudom képzelni, ahogy egy szakadó esős dzsungeles pályán kell a fedezékeket kihasználva levadászgatni vagy kikerülni mindenkit. Mivel a legjobb és Sly által rendezett Ramboban is volt ilyen jelenet, gondolom nem olyan nagy hülyeség a feltételezés.

Ettől függetlenül egy határ szar lesz és semmiféle pozitívum nem lesz benne.
Pedig kibaszott durva játékot lehetne csinálni belőle... arra már nem is gondolok, hogy egy full rombolható CryEngine-es cucc mekkorát szólna.
Dark Archon
Dark Archon 2011.08.09. 10:56
Mondom, Far Cry. Király lesz!
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.08.12. 11:31
"egy full rombolható CryEngine-es cucc"
a cryengine-ben azon a pár nádfedeles házon kívül (ami a Crysis 2-ben már nem is volt benne) mi rombolható???

egyébként én egy Turok-klónt látok lelki szemeim előtt, késdobálás, nem sandbox, de nagy, nyitott pályarészek, fedezék mögül kihajolás, és persze mindezt FPS-ben. szinkron színész sem kell, Rambo nem beszél.
ajánlott olvasnivaló