Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Bejelentették az új Justice albumot

A francia duó új lemezzel készül.

2011.08.12. 13:00 | szerző: rootshaper | kategória: Zene

Egy picit új irányba indult meg a két Grammy díjra jelölt előadó, akik eddig elektronikus ütemeikről voltak híresek. Az új lemez - melynek címe Audio, Video, Disco lesz - inkább a progresszív rock irányába mozdul majd el, mely talán a műfaj rajongóinak kicsit furcsán hangozhat, de várjuk csak ki az album megjelenését, mely október 25-én esedékes.
Az új lemezt a srácok az otthoni stúdiójukban rögzítették, minden hangszert saját maguk játszottak fel hozzá, így teremtve meg egy egységes és merőben újszerű hangzásvilágot. Olyan hangszereket is felhasználtak, melyekre eddig tőlük nem hallhattunk példát, ezen hangszerek kiismerése egész biztos, hogy nagy kihívások elé állította a fiúkat. Ezen kívül még vendég énekeseket is felvonultat majd az új lemez, például Morgan Phalen-t a Diamond Nights nevű indie rock formációból, Vincenzi Vendettát a Midnight Juggernautsból, valamint az angol pop énekest, Ali Love-ot is.
Az utóbbi idők egyik legzseniálisabb videoklipjét is megtekinthetitek már, mely a Civilization című számukhoz készült, de természetesen a zene sem elhanyagolható. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló