Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heti megjelenések - digitális dömping

A héten több, csak digitálisan elérhető cím is megjelenik.

2011.08.15. 21:40 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Lassan vége a nyári pangásnak és kezdenek befutni a nagyobb címek is, de ez még csak a kezdet, várjuk ki a szeptembert! A várakozást elősegítendő pedig lássuk, hogy miből szemezgethetünk a héten.
A PC-s felhozatal egész kellemesnek hangzik, ugyanis holnap nyitja a hetet az Age of Empires Online, mely a jól ismert stratégiai játék teljesen online játszható és ingyenes változata lesz - természetesen mikrotranzakciós modellel megfűszerezve. Aztán érkezik a Bastion, mely már konzolon bizonyított, de jó öreg PC platformunkra még csak most debütál. Ez a játék letölthető formában elérhető és 15 dollár lesz az ára. Megjelenik a From Dust is, mely szintén Xbox-on már megmutatta mire képes, PC-re pedig szintén 15 dollár ellenében lesz letölthető. A Hacker Evolution Duality már 25 dollárt kóstál és a címéből is jól megítélhető, hogy a játék miről fog szólni és kiknek is készült. Végül, de nem utolsó sorban pedig jön a Space Pirates and Zombies, mely 20 dollárba kerül majd és egy retro stílusú akciójátékot tisztelhetünk benne.
Ezen a héten jelenik meg a hányattatott sorsú Duke Nukem Forever MAC platformra és ez a felsorolás már véget is ért, úgyhogy lássuk, mi a helyzet konzol fronton! Xbox-ra jön az El Shaddai: Ascension of the Metatron mely egy elég egyedi képi világgal rendelkező akciójátéknak ígérkezik, majd ezt követi a Toy Soldiers: Cold War, mely letölthető formátumban érkezik és az XBLA-n 15 dollárért tehetjük magunkévá.
PS3-ra is most érkezik az El Shaddai, de nem ez az egyetlen cím a héten. Jön még a No More Heroes: Heroes' Paradise is, egész pontosan augusztus 18-án. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló