Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

More Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLC

Négy új pálya érkezett az első megvásárolható csomagban.

2011.08.29. 11:27 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

A Dead Blockot készítő Candygun Games és a játékot kiadó Digital Reality már előre bejelentette, hogy erős DLC-támogatást fog kapni az akciójáték. Az első pályacsomag szellemesen a More Dead to Block (több kivédendő hulla) címet kapta.
A nagyon hiányolt online módról sajnos továbbra sincs szó, új karakterről sem, ellenben kaptunk négy új pályát: egy törökfürdőt, egy vágóhidat, egy motelt és egy irodai épületet, valamint ezekkel számos új, már-már Hulkhoz hasonló erejű szuperzombikat. (Méretes török fürdőmesterek, kigyúrt gyilkos bohócok stb.) A pályák teljesíthetőek mind egyjátékos, mind többjátékos módban, bár előbbiben – mivel MI társak nélkül, egyetlen meghatározott karakter áll a rendelkezésünkre – meglehetősen intenzív nehézségi szintre kell felkészülni. A zombik sokkal korábban, több irányból rohamozzák meg az épületet, és a szuperzombik is előbb bukkannak fel, nagyobb mennyiségben, mint az alap pályákon, de szerencsére ezzel egyenes arányban az érmék, zenegépek, TV-készülékek és radiátorok száma is megnőtt.
Kérdés, hogy ha valaki már az alap pályákat is unalmasra gyűrte, érdemes-e a DLC-vel nagyjából 1000 forint értékben tovább nyújtani ezt a könnyen felejthető kis kalandot. ■

előző
következő
More Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLC
More Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLCMore Dead to Block - megjelent az első Dead Block DLC
Dead Block
A legutóbbi Dead Block cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.