Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

PlayStation Tablet S és Tablet P részletek

A Sony PlayStation alapokon nyugvó tabletet készít.

2011.09.02. 11:26 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony is beszáll a tabletek piacára, és teszi ezt a már jól bejáratott saját franchise keretein belül. A PlayStation Tabletnek két verziója készül, és azokon belül is további változatokra lehet számítani. A PlayStation Tablet S már ebben a hónapban a boltokba kerül (legalábbis az Egyesült Királyságban), egy nagy érintőkijelzővel látják el és három változata közül lehet majd választani: 16 GB háttértárral, Wi-Fivel; 32 GB háttértárral, Wi-Fivel; valamint 16 GB háttértárral, 3G-vel és Wi-Fivel. Ezen típusok ára 400 és 500 Font között mozog.
A PlayStation Tablet P egy érdekesebb konstrukció, ugyanis összecsukható és két érintőkijelző található rajta. Ebből csak egy változat készül, melyet 4 GB háttértárral, 3G-vel és Wi-Fivel szerelnek fel és hozzávetőlegesen 500 Font körül lesz az ára. Megjelenésére még két hónapot kell várni, valamikor novemberben lesz esedékes.
Mindkét típus az Nvidia Tegra 2 chipre épül, és a Google Android operációs rendszerét használja. A készülékek képesek lesznek felcsatlakozni a PlayStaion Suite-ra, így rengeteg PlayStation 3-n is elérhető szolgáltatás igénybe vehető lesz általuk, mint a Video Unlimited, a Music Unlimited, valamint alkalmasak lesznek a PS1-es játékok és más Andoidos játékok futtatására is. Sőt, mindkét Tablet alapból két PlayStation 1-es klasszikussal érkezik, ezek pedig a Pinball Heroes és a Crash Bandicoot. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló