Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - 2.0 verzió és bemutató

A CD Projekt RED őszi konferenciáján rántják le a leplet.

2011.09.22. 09:42 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A lengyel csapat által fejlesztett The Witcher 2, kezdeti nehézségei ellenére is rabul ejtette a szerepjáték fanatikusokat és még talán azokat is, akik nem rajongnak a stílusért. A megjelenés óta azonban sorra érkeznek a javítások, melyek egyre jobbá és jobbá teszik a játékot, a soron következő ilyen javítás pedig már a 2.0 verziószámra emeli a játékot, ami azt feltételezi, hogy valami nagyot akarnak durrantani a fiúk.
Azoknak, akik nem tudnak személyesen részt venni a konferencián, a CDP egy online megoldást is lehetővé tesz, ahol a rendezvény legfontosabb részeit lehet majd megtekinteni. Ezek közé tartozik természetesen a most először bemutatásra kerülő The Witcher 2 2.0 gameplay, melyben prezentálják majd, hogy mit is raktak még bele ebbe a fantasztikus atmoszférájú játékba. Ilyen lesz például a barátságos tutorial a játék elején, mely nem rögtön a mély vízbe dobja a játékosokat, hanem egy érthető gyakorló részen át magyarázza el a harcok és egyebek mikéntjét. Jön még ezen kívül a "Dark Mode" nevezetű új nehézségi szint, ami nem csak új kihívást fog a tapasztalt játékosok elé gördíteni, de tartoznak hozzá speciális Dark Mode felszerelések és tárgyak is. Végül pedig az aréna módot is megismerhetjük, melyben hullámokban támadó ellenségek hordáival kel megküzdenünk. Itt említik még a lengyel srácok, hogy erre a részre különösen figyeljünk majd oda, mert itt ismerkedhetünk meg a 2.0-ba beépített új ellenségtípussal is!
Újdonságban tehát nem lesz hiány, a srácok a megjelenés óta is keményen dolgoznak, arról nem is beszélve, hogy a 360-as verzióról is megtudhatunk majd egyet s mást.
Ma tehát, szeptember 22-én, este 6-kor mindenki álljon készen, mert a fent leírtak mind bemutatásra kerülnek. Az élő közvetítés megtekinthető a Ustream oldalán, valamint a többi streamről a The Witcher facebook oldalán is tájékozódhattok. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (12)

balays82
balays82 2011.09.23. 09:44
Az, hogy miközben a legtöbb ember talán már másodszor is végigjátszotta az idei év egyik legjobb játékát, miközben te még ilyen-olyan vélt vagy valós okokra hivatkozva kis sem próbáltad, tulajdonképpen magánügy, annak ellenére is, hogy minden Witcher 2-höz kapcsolódó hírnél az az első hozzászólás, hogy szerinted miért nem érdemes megvenni. Szerinted te csinálod jól, mi pedig megszívtuk, szerintünk ez pont fordítva van. Azt meg én sem értem, miért próbálsz itt bárkit is meggyőzni arról, hogy a megjelenéskor kiadott verzió nem játszható tökéletesen, miközben saját állításod szerint is közöd nem volt még a játékhoz. A CD Projekt RED a megjelenés után is törődik a játékával, igyekszik új tartalommal gazdagítani azt, amiért még pénzt sem kér, ez tényleg annyira elitélendő? Na mindegy, további jó várakozást a tökéletes Witcher 2-re.
rootshaper
rootshaper 2011.09.23. 11:30
azt még a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy valaki azért fog hőbörögni, mert ingyen adnak tartalmat egy amúgy is remek játékhoz. azért milyen világot élünk már? nem tudsz belekötni semmibe? köss bele akármibe!
McCl@ne
McCl@ne 2011.09.23. 11:40
Na jó, de...

PcDome:

Dark Archon > legrosszabb rémálmod

Majd megszokod :D Most úgysem jön 2 hétig, mert megint szénnéégette magát. Vagy jön, beböfög valamit és utána 2 hét.
De ne aggódjon senki, nem szégyenkezik, vagy ilyesmi, csak Föld körüli biciklitúrára megy a kedvesével, aki felnőtt nő. Megtehetik, mert fantasztikus munkája van, kiváló fizetéssel, amit ugye a diplomájának köszönhet.
Ha már álmodból felébresztve tudod ezeket, akkor családtag vagy :D
rootshaper
rootshaper 2011.09.23. 11:43
"De ne aggódjon senki, nem szégyenkezik, vagy ilyesmi, csak Föld körüli biciklitúrára megy a kedvesével, aki felnőtt nő. " - nem bírom abbahagyni a röhögést :D
Dark Archon
Dark Archon 2011.09.23. 13:37
Nehogymár még én érezzem magam kínosan, mert szeretek bringázni vagy felnőtt barátnőm van... mekkora egy seggfej vagy, hihetetlen :-D De még rád is kontráznak, az a bő szánalom.
ajánlott olvasnivaló