Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need For Speed The Run - sztori trailer

Rövidke sztori videó a The Runról.

2011.09.22. 10:33 | szerző: Retee | kategória: Játék

Továbbra is felemás érzésekkel figyelik az NFS rajongók a The Run koncepcióját, amely arcade jellege mellett rengeteg olyan elemet zsúfol be pályáira, ami nem épp megszokott egy autóverseny esetében. Persze van, akinek épp ezért tetszik, nekik ajánljuk az új sztori trailert is! ■

Need for Speed: The Run
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: The Run

hozzászólások (4)

rootshaper
rootshaper 2011.09.22. 10:45
hát ha már zsúfolnak valamit a játékba, akkor pont a sztorit nem kéne erőltetni, de ők tudják. asszonnyal tuti ezt is rommá játsszuk majd, imádjuk majdnem mindet (kivéve a shifteket meg a pornstreet-et :D)
Snapsz
Snapsz 2011.09.22. 11:01
Jó lesz ez. :-)
rootshaper
rootshaper 2011.09.22. 11:25
jaja, ha meg nem kanyarodott volna el a sorozat a szimulátorok irányába, akkor gyanítom senkinek semmi baja nem lenne az új ötletekkel. igazi adrenalinpumpáló árkád versenyzés, mi kell még, ha az NFS név jön szóba? nekem aztán semmi :)
Snapsz
Snapsz 2011.09.22. 14:44
Nem olyan nagy érvágás szerintem a szimesebb irányzat. A Shiftet végigvittem, egész jó volt. A Shift 2-őt már nem, csak kipróbáltam haveromnál, de kormány szükséges volt. Igazából én amúgy sem szeretem a pályaversenyzést, így lehet az Shift 2, LFS, GTR széria, vagy Race, nekem egyik sem a múzsám. :D Bár az LFS-sel sokat nyomtam online, az egész jó. Na mindegy, kicsit átmentem off topikba. :D De tény és való hogy az NFS az mindig is egy adrenalin bomb volt, már a legeslegelső rész is. Fú de jó volt az is, Diablóval csapatni az alpokban. :D Vagy Viperrel a tengerparton, hát igen, hiányzik az a fajta NFS életérzés kicsit. Szerencsére a Hot Pursuit kicsit visszahozta ezt a vonalat.
ajánlott olvasnivaló