25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

LEGO Harry Potter: Years 5-7 - megjelenési dátum és meglepi

Nem csak hivatalos dátummal szolgál a kiadó, van egy meglepetésük is.

Írta: rootshaper 4 hozzászólás

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a TT Games jóvoltából készülő, új LEGO játék, mely a Harry Potter filmek és könyvek univerzumát öleli fel, végre hivatalos megjelenési dátumot kapott.
A játékban az utolsó három könyv, illetve négy mozifilm történetét lehet majd végigjátszani, tehát ez egyben a lezáró epizódja is lesz a LEGO Harry Potter sorozatnak. A meglepetés pedig nem más, mint egy demó verzió a PS3 tulajdonosok számára, mely a Harry Potter és a Halál Ereklyéi második részének Blu-ray változata mellett lesz megtalálható.
A játék egyébként megjelenik PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra is, valamint PSP-re, Wii-re és 3DS-re is. Megjelenésének dátuma pedig november 18. lesz.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

LEGO Harry Potter: Years 5-7

Platform:

Fejlesztő: TT Games

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. november 18.

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

odie992
odie992 [680]
A 2 sem volt rossz, bár az engem nem kötött le, mint az 1. Az örök kedvenc, még ma is előveszem :-D
Berci1
Berci1 [464]
Csatlakozom.
Snapsz
Snapsz [148]
Jó lesz ez is, mindig is szerettem a LEGO-s játékokat, akár Star Wars, Indiana vagy bármi. Bár igazából egy LEGO Racers 3-nak örülnék. :D Egy olyannak, amilyen az első rész volt, sok pályával, lehessen össze vissza építeni mindenféle járművet, és mai, korszerű grafikával. Biztos lenne rá igény minden korosztályban, az első LEGO Racers az nagy találmány volt, sokat nyúztam.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (4 db)