Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Island - a Lionsgate felfigyelt a trailerre

A meglepő és meglehetősen igényes bemutatóra Hollywood is felkapta a fejét.

2011.09.28. 10:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ahogyan a játékosokat is megbabonázta az egyik Dead Island trailer, melynek vajmi kevés köze van magához a játékhoz, de ennek ellenére eszméletlen látványos és hatásos, úgy Hollywood is felfigyelt a dologra és már pedzegetik a lehetséges filmadaptáció lehetőségeit.
"Ahogyan újságírók százait és rajongók millióit rabul ejtette a Dead Island CGI trailere, úgy mi is teljesen ledöbbentünk rajta" - közölte Joe Drake, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke. Ha pedig már egy ilyen nagy, főként horrorfilmekkel foglalkozó filmipari cég is elismerően nyilatkozik valamiről, az csak jót jelenthet. "Pontosan ez az a típusú tulajdon, melyet birtokolni akarunk, és be akarunk építeni a Lionsgate felhozatalába. Egy nagy lépés egy stílus magasabb szintre emelésében, amit már annyira ismerünk és szeretünk; nagyon sok potenciált látunk benne" - folytatta Drake.
Tehát a figyelem középpontjában a horror kategóriában jelenleg a Dead Island áll, és jó esélyek vannak rá, hogy film készüljön belőle. Ahogyan a Lionsgate mondja, a film adaptáció egy innováció lenne a zombifilmek stílusában, mely az emberek érzelmeire és a családi kötelékekre fókuszál, valamint egy nemlineáris történetvezetéssel rendelkezik. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből! ■

Dead Island
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Island

hozzászólások (1)

Kopiati
Kopiati 2011.09.28. 18:21
Fűrész filmek után domborítani kell valamit:) és a Zombi reneszánsz tombol:)
ajánlott olvasnivaló