Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - 10 tipp a bétához

Összeszedték a 10 leghasznosabb tanácsot a BF3 bétájához.

2011.09.30. 09:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap óta mindenki számára elérhetővé vált a Battlefield 3 bétája mind PC-n, mind konzolokon. Azóta természetesen az összes szerver túlterhelt, hiszen több ezren vetették rá magukat azonnal a lehetőségre. A Dice most kiadott egy rövid listát, melyen a 10 leghasznosabb tanácsot gyűjtötték össze a bétában szereplő Operation Metro pályához. Íme:

  • Mindig maradj a csapattársaid közelében, és spawnolásnál is figyelj, hogy a harc közelében legyél.
  • Használd okosan a karaktered speciális képességeit, hogy segíteni tudd a csapattársaidat. Az Assault mindig magánál hord egy gyógyító csomagot, az Engineer képes megjavítani a járműveket, a Support pedig plusz lőszert tud osztani.
  • Ha felszerelted a bombát egy M-COM állomásra, maradj a közelében, hogy megvédhesd, amíg megsemmisül.
  • A pálya lebombázott része remek terep, hogy használd a fegyverre szerelt lámpát. Ezzel bevilágíthatod a sötét területet, egyúttal elvakíthatod az ellenségedet.
  • Szerelj támasztékot a fegyveredre, így automatikusan le tudod támasztani a fedezékeknél, illetve ha hasalsz és zoomolsz. Ez megnöveli a fegyver stabilitását és pontosságát.
  • Használj fedező tüzet a fedezék mögött rejtőző ellenféllel szemben, ezzel nagy mértékben rontod a harci képességeit.
  • Vigyázz a leomló törmelékekkel, mert sebesülést okoznak. Viszont ezt felhasználhatod az ellenséggel szemben, az Engineer RPG-jével rájuk robbanthatja a falat.
  • A puskák leginkább a közelharcban hatásosak, főleg a szűk folyosókon.
  • Az automata fegyvereknél rövid sorozatokat használj, vagy ha lehetséges, állítsd őket egyszeri lövésre.
  • Ha az ellenség mögé osonsz és késeddel csendesen végzel vele, megszerzed a dögcéduláját. ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (12)

Berci1
Berci1 2011.09.30. 14:01
Most elindítottam működik, pedig nem próbáltam firefoxot meg semmit. Érdekes.
warcat
warcat 2011.09.30. 14:13
-Bejutásról: az is müködik,hogy a 2x pinges europai szerverekre nyomogatod a joint,amint kifogsz egyet,ahol azt írja,hogy pályát vált épp,azt elkezded spamelni,jó eséllyel be lehet kerülni,ez hasznos a caspian bordernél is,csak ott copy pastelgesd a kodot.

-BC2 után azt hittem a gadgeteknél lesz a távcsö stb,de külön a fegyverre kell aggatni,ne felejtsétek el,már egy szaros x4es scope is megváltás.
red5
red5 2011.09.30. 15:37
A filterben állítsátok be, hogy 1-5 szabad hely legyen az adott pályán. Így is sok betelik, mire joinra nyomsz, de sokkal több az esély.
Yourmom
Yourmom 2011.10.01. 08:55
Haat azert remeljuk hogy megcsinaljak jora a pcs verziot is. Csak mert az xboxos 100% lagg bug mentes es mindig nagyon jo szerora raknak be engem,(kb 30 mecset lejatszottam, es minden alkalomal jo serora rakot be.) De en szerintem ez csak a beta hibaja. Remelhetoleg nem kovetik el azt a hibat, hogy elcseszik a pcs verziot, es kibasznak a pcs userekel.
LordMatteo
LordMatteo 2011.10.01. 13:55
Mekkora nyomorékok már, az engi járműveket javít...tényleg? Szerintem iszonyat pofátlan ilyet közleményezni úgy, hogy most már csak egy infantry map van a bétában, ahol egy db jármű nincs.

Amint megoldják a battlelog óriási hibáit, adhatnak tanácsot, addig csak kapják be. 8-)
ajánlott olvasnivaló