Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - gameplay bemutató

Hosszabb gameplay bemutató érkezett a jövőre megjelenő akciójátékról.

2011.10.01. 13:32 | szerző: Retee | kategória: Játék

Jövőre jelenik meg a Sega kiadásában az Aliens: Colonial Marines, amelyet mi is komoly reményekkel várunk, hiszen az Alien univerzum rejt magában annyi erőt, hogy ismét villantson egyet. A sokáig háttérben zajló fejlesztés pedig mostanság felgyorsult, így végre egy hosszabb gameplay bemutató is érkezett az akciójátékról. ■

Aliens: Colonial Marines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens: Colonial Marines

hozzászólások (8)

rootshaper
rootshaper 2011.10.01. 15:56
mert az nehéz volt. ma már nem szabad nehéznek lenni egy játéknak... QTE-kkel minden szorult helyzetet ki lehet bekkelni, ez ilyen világ sajnos. :/
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.10.01. 19:42
De ha belegondolsz ilyenek voltak az alienek a filmben.Ez pedig úgy volt az igazi.Volt benne kihívás.:-)
Zéta_n1
Zéta_n1 2011.10.01. 20:26
Nekem elég volt csak annyit hallanom,hogy " Randy Pitchford vagyok" és máris a "nem vásárolom meg " listámra került a játék.

Nem értem , hogy miért nem rúgták még ki ezt az illetőt .
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.10.02. 12:44
szar scriptelt fos lett ez is... tiszta cod fíling.

nézzétek meg a videó közepén a harcot, figyeljétek, hogy a balra lévő csávó 1 méterről sorozza az alient, amíg a főhős kinyír kettőt, meg betárazza a shotit és NEM NYÍRJA KI! csak akkor murdel meg az alien, amikor a főhős, azaz mi lelőjük! egy adta cod... a társunk sem hal meg, de az alien se... grat!

hangulat okés, de az élmény? megyek, látom a scriptet, elragadnak egy embert, wow (ásít!) (figyeltétek hogy ez a balfasz elkezdte lőni a szellőzőt? persze, majd átmegy rajta a golyó és esetleg kiszedjük az alient, mint ahogy az reális lenne... in your dreams! pont ilyenekre nem szoktam pazarolni a lőszart...)
Peace
Peace 2011.10.02. 12:52
Az a probléma, hogy annyi mindent láttunk már a közel 20 év(vagy több...) alatt játékok terén, hogy nagyon nehéz kielégíteni a gémerek igényeit. Ha évente 1 vagy esetleg 2 olyan játékot tesznek le az asztalra, ami korszakalkotó és hatalmas játékélményt nyújt, akkor már lehet sokat is mondtam. Nekem speciel tetszik, amit eddig láttam a játékból, nem akadok fenn a szkriptelt jelenetek meg újfajta élijen témán. ;-)
ajánlott olvasnivaló