Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia videók

2001.11.26. 13:23 | Madrac | kategória: Játék

Megjelent néhány új video a Mafia: The City of Lost Heaven című külsőnézetes akciójátékból. A játékban majd a szervezett bűnözés körében tevékenykedhetünk. Az új videók a hivatalos oldalról tölthetők le. A hármas innen, a négyes innen, az ötös innen, a hatos pedig innen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mafia, The City of Lost Heaven
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia, The City of Lost Heaven

hozzászólások (11)

Mad Monkey
Mad Monkey 2001.11.26. 20:13
mióta én azt mondtam -:))

(tévedtem)
nembaj magyar hazafiasságból megszerzem a külföldi game-t ,bár nemtom miköze ennek a hazafiassághoz ,de hagyjuk -mostanába keveset alszom -:))
MAD
Gebasz
Gebasz 2001.11.26. 21:35
Láttam a videókat és grafikáról csak a legjobbakat mondhatom el.

Álítom szebb, mint a Max Payne, de ennyi. Amikor a videón a garázsban 10 thomsonos veszi körbe közelről a főhőst, aki ott egyhelyben bénázik, közben életereje 10%-ot csökken... Játékélményileg 0 amit láttam.

Egyébként csehek csinálják.
Dino
Dino 2001.11.27. 01:00
Mad Monkey: nem akarlak elkeseríteni, de nálad lehet valami gond. Nekem a négyes kivételével mind működik... Tudom, így is van 25% hiba, de azért ez nem olyan rossz, mint amit te állítottál leveledben...
Mad Monkey
Mad Monkey 2001.11.27. 19:00
na jó ne keserítsük egymást mostmár müxik
,de nincs kedvem letölteni mert túl hosszú - :)
MAD
Lacko
Lacko 2001.11.28. 09:26
Én azonnal letöltöttem mindent, mert nagy Mafia rajongó vagyok... Ki is írta az előzetest erről a játékról? Na mindegy. Szóval nekem is volt gondom a töltéssel, de szerintem a terheltség miatt, mert végül mind a négy lejött.

A grafika nagyon-nagyon tetszett, mega gengszterfilm hangulat. De az engem is elkeserített, amikor megláttam a képernyő alján a vöröskeresztet és mellette egy 100-ast... :-((( Nehogy már kvék legyen belöle!!!! Eddig erről szó sem volt!
Milyen dolog az, hogy valakit megsoroznak egy thomsonnal és aztán belelőnek egy sörétessel és lemegy az "életereje" 50%-kal. Ez elég kiábrándító.

Az eddig megjelent filmek sokkal meggyőzőbbek voltak: az utcák, a házak, a járókelők, a kocsik, az autósüldözések...

A H&D-ben is volt életerő szerűség, nem feltétlenül haltál meg egyetlen lövéstől, ha az nem headshot volt, de azért egy géppisztoly sorozat végzett a fickóval. Szóval hamar meg lehetett halni. Remélem, hogy ez a felvétel valami god mode-ban készült. Azt meg pláne, hogy nem lehet majd gyógyító tamponokat gyűjtögetni, mert akkor eldobom az agyam.

A fejlesztők egyébként csehek, de attól még lehet bennünk annyi lokálpatriótizmus, hogy a kelet-európai cuccokat jobban csípjük. Például ki ne szeretné az u Fleku-t? :-)))
ajánlott olvasnivaló