Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed: The Run - holnaptól tölthető a demó

Már csak egyet kell aludni, és beleleshet mindenki az új epizódba.

2011.10.17. 23:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Holnaptól válik elérhetővé az EA és a Black Box közös játéka, mely a Frostbite 2 motorra épít és olyan dolgok is megtörténnek majd benne, melyre eddig a sorozat történetében nem volt példa: ki lehet szállni az autóból, ugyebár. Hogy ez hogyan fog működni, azokról egyelőre ködös információink vannak, és ezt valószínűleg a demóból sem tudjuk majd meg, viszont lesz két szép autónk és két eseményünk.
Tehát a kipróbálható autók egyike lesz a Laborghini Gallardo LP 550-2, valamint, ha egy barátunkra hivatkozunk, akkor megnyithatunk egy 2012-es Porsche 911 Carrera S-t, melyet először virtuálisan, itt próbálhatunk majd ki. A videóból még az is kiderül, hogy két eseményen vehetünk majd rész, melyek közül az egyik egy sivatagi pályán fog zajlani, a másik pedig a már sokat vitatott, havas-lavinás, hegyi szakaszon. Majd most kiderül, hogyan viselkedik a kocsi, mikor elsodorja a lavina.
A demó tehát holnaptól tölthető a PS3, illetve Xbox 360 tulajdonosok számára, úgyhogy izzítsátok a gamepadet/kormányt, vagy ami épp van! ■

Need for Speed: The Run
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed: The Run

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló