Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Microsoft Világ - az első Magyarországon

Hétfőn nyílik az első Microsoft Világ kis hazánkban.

2011.10.20. 12:11 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

Megnyílik hazánk első Microsoft Világ üzlete, ahol természetesen Microsoft termékeket vásárolhatunk meg, szakképzett eladóktól, akik mindig naprakész információkkal látják majd el a vásárlókat.
"A Microsoft Világ lesz az első olyan szaküzlet, ahol a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy mindig megkapják az összes szükséges információt és támogatást a Microsoft és partnereinek legújabb termékeivel kapcsolatban. Célunk, hogy a termékspecialistáink által felkészített személyzet minden vásárlói igényt megfelelően ki tudjon elégíteni, és a szükséges információkat meg tudja adni. Mivel mind a Microsoft, mind partnereink igen széles termékportfólióval rendelkeznek, úgy véljük, hogy szükség van egy olyan szaküzletre, ahol minden, a fogyasztók számára érdekes termékünk működés közben kipróbálható. Legyen szó akár a Windows operációs rendszerről, az Office programcsomagról, a Windows Phone telefonokról, az Xbox LIVE szolgáltatásról vagy a legújabb Touch Mouse egerünkről, szeretnénk bemutatni, hogy a különféle eszközök és technológiák hogyan működnek, és miként alkothatnak tökéletesen integrálható egységet bárkinek az otthonában vagy vállalkozásában." - ismertette az üzlet céljait Goldschmied Andrea, a Microsoft Magyarország kereskedelmi igazgatója.
Tehát a megnyitóra október 24-én kerül majd sor, melyet a Microsoft meg is szeretne ünnepelni és emlékezetessé szeretne tenni mindenki számára, így akik ezen a napon délután 14:30-tól 21:00-ig vásárolnak laptopot a boltban, melyhez Office 2010 programcsomag is jár, azok a készlet erejéig 4 GB-os Xbox 360 konzolt "vásárolhatnak" hozzá 1 forintért! Érdemes lesz tehát ellétogatni hétfő délután a Westend City Centerbe, ahol az első emeleten, a Media Markt mellett nyílik az új üzlet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló