Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Secret World - új screenshotok és developer diary

Új képek láttak napvilágot az MMO-ból, egy fejlesztői naplóval karöltve.

2011.10.20. 19:10 | rootshaper | kategória: Játék

A FunCom továbbra is elég titokzatosan fejleszti titokzatos játékát, a The Secret Worldöt, de legalább a legújabb fejlesztői naplóból néhány információ morzsát elkaphatunk.
Azt már eddig is tudtuk, hogy három titkos társaság harcol a világuralomért a Secret World világában, a játékosok pedig ezek közül csatlakoznak majd egyhez, hogy aztán - a fejlesztők szavaival élve - megváltoztassák a világot, mindenki számára. Az újoncoknak természetesen bizonyítani kell, így a szintlépés miértje és mikéntje nagyjából adott is. Leleplezett összeesküvésekért és egyéb, a titkos társaság számára hasznos mozzanatokért kapjuk majd tapasztalati pontjainkat.
Mivel ez a bizonyos titkos háború a világ minden pontján zajlik, meglehetősen változatos helyszíneken fogunk majd megfordulni. A videóban példákat is láthatunk ezekre az ikonikus helyszínekre, úgy mint Eldorádó és a Stonehenge. Ezeken kívül még lesznek olyan helyek is, amik állandó csatatereknek minősülnek és játékosok százai ütköznek meg rajtuk. Telepíthetünk majd bombákat, ezzel meggyengítve a védelmet, valamint megküzdhetünk titokzatos őrzőkkel, melyeket még nem tudni, ki irányít, az viszont biztos, hogy az emberi fajtól akarnak titkokat megvédeni.
Megjelenésről sajnos még mindig nincs információnk, de természetesen amint megtudunk valami újat a játékkal kapcsolatban, jelentkezünk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
The Secret World - új screenshotok és developer diary
The Secret World - új screenshotok és developer diaryThe Secret World - új screenshotok és developer diaryThe Secret World - új screenshotok és developer diaryThe Secret World - új screenshotok és developer diaryThe Secret World - új screenshotok és developer diaryThe Secret World - új screenshotok és developer diary
The Secret World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Secret World

hozzászólások (4)

Stroke31
Stroke31 2011.10.20. 19:57
A megjelenése 2012 áprilisában esedékes.
rootshaper
rootshaper 2011.10.20. 20:00
hisszük, ha látjuk :)
Stroke31
Stroke31 2011.10.20. 20:44
Ajánlom nekik, hogy tartsák a határidőt.:-)
ajánlott olvasnivaló