Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

GTA V - mi minden derül ki a trailerből

Lássuk, mit hámozhatunk ki a ma megjelent trailerből.

2011.11.02. 18:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még alig telt el néhány óra a GTA V első kedvcsinálójának megjelenése óta, a szemfüles rajongók máris összeszedték, hogy mi mindent is vehetünk biztosra a videó alapján, illetve mikre enged következtetni.
Sokak kívánsága látszik valóra válni, ugyanis visszatérünk San Andreasba. A trailer Los Santosban (alias Los Angeles) és Vinewoodban (azaz Hollywood) játszódik, melyek a Kaliforniát szimbolizáló San Andreas államban találhatóak. Ezek mellett egy eddig még nem ismert helyszínről, Los Puertáról is szó esik, melyről egyelőre nincsenek pontosabb információk. A trailer narrátora maga az ötödik rész főszereplője, ám őt magát egyelőre nem láthattuk (hacsak nem valamelyik mellékszereplőnek tűnő karakter volt az?). A videóban egyébiránt számos olyan alak tűnik fel, akik a korábbi részek fontosabb szereplőire kísértetiesen emlékeztetnek (0:38 körül Carl Johnson a San Andreasból, 0:40-nél egy középkorú férfi, aki lehet akár egy idősebb Tommy Vercetti a Vice Cityből, vagy akár Claude a GTA III-ból, valamint 0:58-nál egy hajléktalan tűnik fel, aki erősen emlékeztet egy megkopott Niko Bellicre - ezek persze csak feltételezések).
A fentiek mellett számos apró érdekesség is említést érdemel, mint a kabrióvá alakítható autó, a Tequilalala nevű klub, egy gyorsétterem, amit Up'n Atom Burgernek hívnak (ez esetleg lehet az Egyesült Államokban található In and Out Burger hálózat paródiája), illetve láthatunk többféle repülőt és vízi járművet is. Mindezeket a rajongók bogarászták ki a trailerből, így egyelőre semmi sincs közülük hivatalosan is megerősítve, így megjelenési dátum és platformok sincsenek még megnevezve. ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló