Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön az EVE Online: Crucible

A hó végén érkezik az MMORPG 15. kiegészítője.

2011.11.16. 17:25 | szerző: Madrac | kategória: Játék

November 29-én érkezik majd az EVE Online 15. ingyenes kiegészítése a Crucible, mely szokás szerint sok újítás hoz magával.
Belekerülnek a játékba a Amarr, Gallente és Caldari űrállomások kabinjai is, így végre az adott nemzethez megfelelő belső tér vár minket dokkolás után.
Nincs kiegészítés új hajó nélkül, így megjelennek a Tier3-as Battlecruiserek. Még nem tudni, hogy hasonló moduláris felépítésük lesz-e, mint a cruisereknek, de az már igen, hogy a battleshipek fegyverei kerülnek fel rájuk. Igen komoly tűzerőt képviselnek majd nagy mozgékonyság mellett és a relatív kevés tanulási idővel használhatóak lesznek. Külön érdekességük, hogy a kinézetüket a korábbi hajótervező verseny díjnyertes munkáiból válogatták össze.
Grafikailag is kap pár újítást a játék, mint a valósághű csillagködök a távolban és a kezelőfelület jobb testreszabhatósága. De jönnek más érdekességek is, új implantszetek, új DED complexek, átdolgozott Magnometric lelőhelyek és még sok más, melyet csak később jelentenek be. ■

EVE Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
EVE Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló