Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Megújul a Good Old Games

Kicsit talán paradox a cím, de ez a helyzet.

2011.11.21. 10:14 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

A méltán híres gog.com kissé átalakítja a dolgokat maga körül, ugyanis a tervek között szerepel az, hogy új játékokat is készek eladni. A tervek szerint ez az ötlet 2012 és 2013 között fog megvalósulni, de a tárgyalások már most folynak indie fejlesztőkkel és kiadókkal. Ennek kapcsán lehet majd számítani teljesen exkluzív gog.com-os ajánlatokra, melyeket máshol ilyen formában nem lehet majd megvásárolni.
"Eddig a gog.com olyan játékokat gyűjtött csokorba, melyek legalább három évesek voltak már. Természetesen ez után is folytatjuk a klasszikusok listájának bővítését, de szeretnénk új játékokkal is foglalkozni!" - közölte Guillaume Rambourg, a gog.com igazgatója. "Persze ezek az új címek valamivel magasabb árfekvésben lesznek majd kaphatóak, de igyekszünk megtartani a kiszámítható árakat, DRM-mentességet és a rengeteg extrát, amit eddig is biztosítottunk a kedves vásárlóinknak."
Rambourg még hozzátette, hogy a Witcher 2 sikerei a gog.com kapcsán talán majd felkelti a fejlesztők figyelmét a gog.com szolgáltatásai iránt. Úgy fest, a gog.com, ha nem is világuralomra, de jelentős részesedésre akar törni a PC-s játékpiacból, mint független játékforgalmazó platform. Kíváncsian várjuk az elkövetkező évek fejleményeit. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló