Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

Okostelefonos alkalmazásként jelenik meg a PASO új EP-je

Android és iOS rendszerre lesznek letölthetőek az új számok.

2011.11.22. 15:51 | szerző: Dino | kategória: Zene

Érdekes módját választotta a lemezkiadásnak a Pannonia Allstars Ska Orchestra: a No Love in Town című ötszámos EP Android és iOS rendszerekhez készült alkalmazás formájában fog megjelenni. A november 29-étől Androidra, majd valamivel később iOS-re is letölthető PASO programban az öt dal (három hagyományos PASO szám és két PASO's Root Rockers kompozíció) mellett megnézhető lesz egy New Yorkban okostelefonokkal rögzített videoklip, valamint képek, videók és egyéb információk lesznek letölthetők. Az exkluzív tartalmak között lesz még egy másik video, amelyen Victor Rice amerikai producer élőben keveri Brazíliában az egyik PASO számot.
A zenekar alkalmazásához két héten keresztül, december 12-ig teljesen ingyen jár az EP is, ezt követően jelképes, párszáz forintos áron lehet majd az új dalokhoz hozzájutni, a Red Bull Mobile ügyfelei részére pedig később is ingyenes marad. Az okostelefonos alkalmazást a győri HelloAndroid.com csapata fejlesztette.
Az együttes gondolt azért azokra is, akik nem rendelkeznek okostelefonnal: ők szintén rendhagyó módon, pólón juthatnak hozzá az EP-hez. A ruhadarabokban egy kód található, amelynek segítségével a PASO weboldaláról tölthetik le a számokat. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló