Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham World - lehetséges?

Érdekes dologra lettek figyelmesek a Spike TV nézői.

2011.12.13. 11:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Lezajlott a Video Game Awards díjkiosztója, és ahogyan azt már mi is közzétettük, a legjobb karakter díját maga Joker nyerte el. Nem volt rest át is venni a kitüntetést, s a gonosztevő képes volt egy forgatókönyvvel a kezében megjelenni, amin a következő felirat állt: Batman: Arkham World!
Lehet találgatni, hogy vajon csak egy beetetés volt-e az egész, vagy a Rocksteady tényleg világuralomra akar törni, és a diliház, meg a városrész sikerei után az egész világra kiterjesztik játékukat? Mi nem bánnánk a folytatást. ■

hozzászólások (5)

Ramborax
Ramborax 2011.12.13. 12:23
Tudtommal Mark Hamill nem fog többet Jokerkedni, szóval ez esélyes, hogy egy vicc. Illik is a Jokerhez.
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.12.13. 12:36
Sztem van az a pénz...örülnék is neki...de persze, bármi lehet.
balays82
balays82 2011.12.13. 12:44
Attól, hogy Mark Hamill nem lesz többet Joker, még nem jelenti azt, hogy Joker sem lesz többet. Az is illik Jokerhez, hogy nem könnyű őt eltenni láb alól.:-)
Snapsz
Snapsz 2011.12.14. 13:31
Ez is egy érdekes szösszenet a játékból:
http://www.youtube.com/watch?v=X6QAZPmdNOQ

Amúgy pedig a legerősebb utalás az Identity Theft nevű side mission, ott nagyon visszanyal a fagyi. :) Aki játszotta az tudja miért, aki nem, az járjon utána, nagyon érdekes dolgok derülnek ott ki. :) De a Watcher in the wings is érdekes, mikor lezajlik a párbeszéd a titokzatos idegennel, és amit mond. Spoiler veszély:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CCa5SsHntGM#t=380s

Easter Egg vagy sem, de ez is érdekes, mondjuk ez nem lep meg. :) Arkham Asylumban is eltűnt a patológiáról a teste. :D
http://www.youtube.com/watch?v=wNLx5869gIk

Úgy hogy vannak utalások a játékban bőven, bízom benne, hogy lesz folytatás.
-T0ng-
-T0ng- 2011.12.14. 13:46
Batman karakterében mindig is lesz potenciál, és amíg a Rocksteady ilyen minőségben gyártja a folytatásokat nem lehet okunk panaszra. Persze mindig van egy két ember aki a harmadik ugyanolyan rész után elkezdenek fújogatni,hogy "Persze már megint ugyanaz a móka", de lássuk be Batman a képregényekbe is ugyanezek szerint a metódusok szerint jár el és bizony több mint fél évszázada olvassák a képregényt.

A Rocksteady előtt már csak azért is meg kell hajolni, mert a játékba beleépítettek egy tökéletes Macskanő játékot is, mely bár nem hosszú, de bőven veri, a pár éve megjelent Halle Barry félét. Amit viszont sajnálok, hogy a világ legnagyobb detektívje nem kap több nyomozós részt. Ez az a rész, amin szerintem még lehetne mit alakítani, hogy valahogy komplexebb és izgalmasabb legyen, ne csak egy egyszerű nyomkövetés.

Én amúgy szívesen látnám a következő részbe az Identity Thief-et főgonoszként. Felveszi Bruce Wayne és Batman személyét, és rossz színben tünteti fel, Batman-nek pedig nem csak vele, de a várossal is szembe kell szállnia, hogy bizonyítsa ki is ő.
ajánlott olvasnivaló
Megjelent az EVERSPACE teljes kiadása Megjelent az EVERSPACE teljes kiadása
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Hivatalosan is bejelentették a Far Cry 5-öt Hivatalosan is bejelentették a Far Cry 5-öt