Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman: Arkham World - lehetséges?

Érdekes dologra lettek figyelmesek a Spike TV nézői.

2011.12.13. 11:12 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Lezajlott a Video Game Awards díjkiosztója, és ahogyan azt már mi is közzétettük, a legjobb karakter díját maga Joker nyerte el. Nem volt rest át is venni a kitüntetést, s a gonosztevő képes volt egy forgatókönyvvel a kezében megjelenni, amin a következő felirat állt: Batman: Arkham World!
Lehet találgatni, hogy vajon csak egy beetetés volt-e az egész, vagy a Rocksteady tényleg világuralomra akar törni, és a diliház, meg a városrész sikerei után az egész világra kiterjesztik játékukat? Mi nem bánnánk a folytatást. ■

hozzászólások (5)

Ramborax
Ramborax 2011.12.13. 12:23
Tudtommal Mark Hamill nem fog többet Jokerkedni, szóval ez esélyes, hogy egy vicc. Illik is a Jokerhez.
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.12.13. 12:36
Sztem van az a pénz...örülnék is neki...de persze, bármi lehet.
balays82
balays82 2011.12.13. 12:44
Attól, hogy Mark Hamill nem lesz többet Joker, még nem jelenti azt, hogy Joker sem lesz többet. Az is illik Jokerhez, hogy nem könnyű őt eltenni láb alól.:-)
Snapsz
Snapsz 2011.12.14. 13:31
Ez is egy érdekes szösszenet a játékból:
http://www.youtube.com/watch?v=X6QAZPmdNOQ

Amúgy pedig a legerősebb utalás az Identity Theft nevű side mission, ott nagyon visszanyal a fagyi. :) Aki játszotta az tudja miért, aki nem, az járjon utána, nagyon érdekes dolgok derülnek ott ki. :) De a Watcher in the wings is érdekes, mikor lezajlik a párbeszéd a titokzatos idegennel, és amit mond. Spoiler veszély:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CCa5SsHntGM#t=380s

Easter Egg vagy sem, de ez is érdekes, mondjuk ez nem lep meg. :) Arkham Asylumban is eltűnt a patológiáról a teste. :D
http://www.youtube.com/watch?v=wNLx5869gIk

Úgy hogy vannak utalások a játékban bőven, bízom benne, hogy lesz folytatás.
-T0ng-
-T0ng- 2011.12.14. 13:46
Batman karakterében mindig is lesz potenciál, és amíg a Rocksteady ilyen minőségben gyártja a folytatásokat nem lehet okunk panaszra. Persze mindig van egy két ember aki a harmadik ugyanolyan rész után elkezdenek fújogatni,hogy "Persze már megint ugyanaz a móka", de lássuk be Batman a képregényekbe is ugyanezek szerint a metódusok szerint jár el és bizony több mint fél évszázada olvassák a képregényt.

A Rocksteady előtt már csak azért is meg kell hajolni, mert a játékba beleépítettek egy tökéletes Macskanő játékot is, mely bár nem hosszú, de bőven veri, a pár éve megjelent Halle Barry félét. Amit viszont sajnálok, hogy a világ legnagyobb detektívje nem kap több nyomozós részt. Ez az a rész, amin szerintem még lehetne mit alakítani, hogy valahogy komplexebb és izgalmasabb legyen, ne csak egy egyszerű nyomkövetés.

Én amúgy szívesen látnám a következő részbe az Identity Thief-et főgonoszként. Felveszi Bruce Wayne és Batman személyét, és rossz színben tünteti fel, Batman-nek pedig nem csak vele, de a várossal is szembe kell szállnia, hogy bizonyítsa ki is ő.
ajánlott olvasnivaló