Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Darkness II - a karakterek

Bemutatkozik a négy karakter; videók.

2011.12.19. 22:02 | szerző: Retee | kategória: Játék

Nemrég mutatkozott be a The Darkness II kooperatív játékmódja, amelyben egyszerre akár négyen is szembeszállhatunk a Testvériség terveivel. Természetesen ehhez különböző karakterek dukálnak, akikről most rántotta le a leplet a kiadó.
Inugami: maga is a sötétség küldötte, és ha a Testvériség nem öli meg a családját, talán maga is csatlakozott volna hozzájuk. Így azonban kérlelhetetlen ellenség válik belőle, aki kardja mellett egy különleges varázslatában is bízhat, hiszen ezzel több aprócska démont idézhet meg, akik maguk is tevékenyen kiveszik a részüket a harcokból.
Jimmy: a skót alkoholista szintén nem sorolható a jófiúk táborába, ám mivel elborult agya furcsa párhuzamot vél felfedezni az angolok és a Testvériség között, ezért New Yorka utazik. Baltája mellett - hasonlóan Inugamihoz - ő maga is az idézéshez ért, és a Darklingok hathatós segítségével irtja a szervezet tagjait.
J.P: a korábban orvosként dolgozó férfi képes a sötét erők megidézésére, ezért is üldözik, így nincs más választása, mint hogy szembeszálljon a titokzatos ellenséggel. Általában botjával harcol, azonban egy ereklye segítségével örvénnyel is a földbe döngölheti ellenfeleit.
Shoshanna: a Moszad ügynöknője jól ismeri a Testvériséget, és pontosan amiatt küldték New Yorkba, hogy leszámolhasson velük. Mivel régi vágya, hogy a gonoszt eltapossa, ezért egy speciális fegyvert hord magánál, amely egymás után több pusztító lövésre is képes. ■The Darkness II
A legutóbbi The Darkness II cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.