Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Choplifter HD - minden platformra megjelenik

Jövő héttől lesz elérhető a remake.

2012.01.05. 11:59 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem tartok attól, hogy nem kattintotok a hírre, attól függetlenül, hogy a címben és a lead-ben sok információ megtalálható. Gondolhatjuk, hogy a Choplifter HD egy HD újragondolása valaminek, de hogy minek?
Az eredeti Choplifter játék még 1982-ben jelent meg, amikor még nagy részünk elképzelés formájában sem született meg. Merész húzás egy játékot ilyen távolságból visszahozni, de akár még jól is elsülhet a dolog. Az InXile Entertainment épp erre készül és az egészet meglocsolja egy jó adag Unreal Engine 3-mal is, hogy pofás legyen. Persze az is fontos, hogy mennyi tartalommal ruházzák fel a játékot, de az előzetes beszámolók alapján erre sem lesz okunk panaszkodni: harminc küldetést számlál a játék, melyekben rabokat kell kimentenünk, vagy szabotőröket elszállítani egy bizonyos helyszínre, csak a teljesség igénye nélkül. További érdekesség még, hogy elrejtett "húsvéti tojásokkal" is számolhatunk, melyek más nagyobb nevekből fognak bekerülni a játékba, úgy mint a Super Meatboy-ból, vagy épp a Duke Nukem sorozatból. ■

hozzászólások (6)

Madrac
Madrac 2012.01.05. 13:56
Shoplifter? ;)
rootshaper
rootshaper 2012.01.05. 13:57
az majd DLC lesz :D
Barthezz
Barthezz 2012.01.05. 19:59
Zsírkirály, ezzel elleszek egy darabig. :-P Az eredeti Chopliftert még 10-11 évesen toltam C64-en. :-D
Sucee
Sucee 2012.01.05. 20:14
És még Wilhelm Scream-et is kaptunk a videóban :D
Barthezz
Barthezz 2012.01.05. 23:06
Amúgy sztem tök jó, hogy a felújított retro játékok a reneszánszukat élik. Nemsokára ugye jön a Shank 2 és itt a Sonic Generations is, aminek még szintén nem álltam neki (bár Mario-t mindig is jobban csíptem :-P ). Aztán itt volt nemrégiben a Worms Reloaded DLC-stül (bár ez még annyira nem is retro), meg hát a freeware Mario átiratok is jönnek ki sorra (SMBX és küldetéslemezei, Mario Forever).

Az új csili-vili játékok közül csak nagyon kevés tud időnként lázba hozni, viszont ezekkel a gyerekkori emlékeimmel mindig szívesen eljátszok. :-) Amúgy sztem nem véletlen, hogy ezek most jelennek meg sorra: Mostanra nőtt fel a régi C64-es, Amigás, NES-es, SNES-es, Megadrive-os generáció és ezek a játékok egyértelműen őket (minket) céloznak meg. :-)
ajánlott olvasnivaló