Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The I of the Dragon

2001.12.07. 13:14 | Madrac | kategória: Játék

Készül már a The I of the Dragon című RPG. A moszkvai Primal Soft fejlesztésében készülő játék 2002 nyarán jelenik majd meg. A Magic Carpet és a Dungeon Siege keveréke lesz. A játék eddig ismert előtörténete nem valami összetett, a pusztaságből előözönlöttek a szörnyek és hatalmas pusztítást végeztek. A játékban ezen hordákkal kell majd felvenni a harcot. ■

The I of the Dragon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The I of the Dragon

hozzászólások (14)

Kikio
Kikio 2006.02.27. 15:57
Nem tudom Zeaber nekem nem csinált semmit amikor beírtam a kódot.:-((utóirat:Én vagyok az Kagura csak nevet váltottam!!!;-)
Ritus
Ritus 2007.03.07. 18:58
Sziasztok! Az a durva, hogy nekem is hiányzik az a bild.bmp fájl, pedig az enyém is full eredeti.... azaz az öcsém játszik vele néha... de ez a probléma nekem is mindig fenn áll...
Skywill
Skywill 2008.09.26. 21:33
A kódok sajna nem működnek.
mrede
mrede 2009.10.15. 13:29
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a 7. pályával kapcsolatban! Mit kell ott csinálni?
Mert csak azt a kis lovagot kaptam és nem tudok semmit!
Mit kell csinálni hogy megkapjam a sárkányt?
Lexy
Lexy 2009.10.27. 11:23
Szia!

Azzal a kis lovaggal ami egy dinószerűségen ül Wonderland-ban? Van egy építmény a pálya másik felén és azt kell szétrombolni. Mivel nekem angolul van meg nemtom hogy hívják de lesz a képességei között egy olyan ami megmutatja a különleges mágiát. Először is: meg kell találnod a vadász kunyhóját( rögtön ott van a vár mellett csak le kell menned az úton.) Ő adja ezt a képességet. Várd meg míg betöltődik és aktiváld. A képernyőn egy kék kör fogja mutatni hogy merre kell majd menned. Ha eltűnik az azt jelenti hogy lejárt a mágia ideje ezért újra kell aktiválnod. Az a lényeg hogy oda kell menned azt szétrombolni (javaslom hogy ne ölj meg semmilyen szörnyet csak időpazarlás és úgysem kapod meg érte a pontokat.) ha megvan vissza kell menni a várhoz aztán visszakapod a sárkányodat.

Ha nem erre gondoltál hanem amikor a Forest-ba vagy (magyar verzióban:erdő) akkor az a feladatod hogy meg kell találnod 3 kisebb varázsló csoportot. Mindegyik gonosz, meg fognak támadni, mert a vezetőjük (aki egyébként narancssárgán világít vagy mi és van egy koponyás bot a kezében.) elvarázsolta őket. Az a feladat hogy odamenj a láthatatlanító varázslattal és ezt a vezetőt megöld így felszabadítod a többieket. Ennyi az egész aztán szintén vissza kapod a sárkányodat :-D (szintén javaslat: mielőtt felépítenéd a váradat a megfelelő szintre ölj meg minden szörnyet mert úgy sokkal könnyebb teljesíteni a feladatot!)

Ha nem erre a kettőre gondoltál akkor passz hogy melyikre gondolsz...

Remélem azért tudtam segíteni :-D
ajánlott olvasnivaló