Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - minden platformra!

Megvan az ok, hogy miért késik ennyit a várva várt játék.

2012.01.10. 16:08 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már felreppentek a hírek tavaly is, hogy a Blizzard fontosnak tartja a Diablo 3 megjelentetését PS3-ra és Xbox 360-ra is, azonban eddig megerősítést ez a hír nem nyert. Ismétlem: eddig.
Bashiok ma végre közölte a nagyérdeművel Twitter oldalán, hogy a játékot bizony fejlesztik minden platformra, s ebből arra következtethetünk, hogy a globális startot megfejelik még egy minden platformra való megjelenéssel is. Így már valljuk be, kicsit megbocsájtóbbak vagyunk a késések kapcsán. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (29)

-T0ng-
-T0ng- 2012.01.11. 12:41
Nézd Root az igazat megvallva azért akartam én is inkább PS3-at, mert a Sony konzoljára több a húzócím: Uncharted, Infamous, Killzone, Resistance, Littlebigplanet a könnyedebb szórakozást kedvelőknek.
Ezzel szemben a Microsoft konzolja tényleg kevesebb címet mutat fel, és azok nagy többségében jönnek PC-re is.

Technikai oldalról nézve viszont megszűnik egyfajta kötöttség. Nincs az a problémázás, hogy mennyire fut el egy játék a gépen, vagy ha nem fut el akkor mikor és mennyiért szerezzen be az ember alkatrész.
Én az asztali gépemen egy évvel ezelőtt még kényelmesen futtattam bármilyen játékot, egyedül a processzor és a videó kártya az, ami miatt néha egy-egy játék látványán meg kellett alkudnom. Ma viszont egy L.A. Noire futtatásához bizony bele kéne nyúlnom a zsebembe egy négymagos prociért, egy új videókártyáért és erre még pluszba nyugodtan rá lehet csapni egy alaplapot is, mert ugyebár az sem az új processzorhoz van kitalálva.
Végösszegben pedig az egyszerű vásárló kényelmesen megkörnyékezi az X360 árát.

Ne érts félre Root nem vagyok egy elvakult konzolfanatikus...láttam már párat és védtem már a PC-t és főleg a flexibilitását pár ilyen emberre szemben. Ám mikor az ember egyszer rászánja magát egy konzol vásárlására egyből észreveszi az előnyöket.
rootshaper
rootshaper 2012.01.11. 12:48
oké, értem én. a lényeg az, hogy ez egy Diablo 3-as topic, annak ellenére, hogy a konzolos megjelenésről van szó :) hiába erőlteted amúgy, nem lehet meggyőzni erről. volt már kölcsönbe nálam haverom doboza többször is, hogy egykét játékot végigzúzzak, ami nincs PC-re, de mostmár tényleg nem szánnám rá magam a megvételére. drágák hozzá a játékok, pénzért van a multi... ha belegondol az ember, dobálja ki az ablakon a pénzt még az xboxlive-ért is, amellett, hogy fizeti a net havidíját és közben rádöbben arra - vagy nem - hogy amennyit elköltött a boxra pluszba a PC-hez viszonyítva, kijött volna egy új VGA, vagy egy 4 magos proci. szép lassan összeadódnak ezek az elsőre aprónak tűnő különbségek és ott vagy, hogy egy centivel sem olcsóbb, mint ha PC-t fejlesztenél. de mondom, egyrészt D3 topic, másrészt nem kenyerem meggyőzni senkit, már letettem erről :)
-T0ng-
-T0ng- 2012.01.11. 12:53
Jó most olyan plusz költségekről beszélünk, amik az én esetemben nem játszanak. Nem vagyok nagy multi fan, de ha rászánnám magam, azt akkor is csak PC-n tenném. Live tagságnál csak a gold az amivel probléma, van pont a multi miatt, de minden másra az alap is megteszi.

Játékok terén meg most mit mondjak. Fordítva is igaz ez a szépen lassan összejön elv:)

Az tény, hogy van amihez soha nem használnám a boxot ezek egyike pedig a Diablo. PC-re született PC-n kell játszani vele.:-D
gothmog
gothmog 2012.01.11. 13:01
Köszi, alá is írtam!:-)

A nehézsége/szadizmusa nem zavar (bár vszg. szentségelnék ezerrel és jó néhányszor félbehagynám az idegtől). Pont ez lenne benne a különleges.:-D Az extrém kihívás faktor. És az elégedettség, ha végül sikerül elsajátítanod a játék "gondolkodásmódját", kitapasztalod, és utána egészen más élmény már végigmenni rajta.:-)
Yourmom
Yourmom 2012.01.11. 14:16
Ha ramcelosztal, amikor konzol fanatikust mondtal, akkor csak kozlom hogy egyaltalan nem vagyok az. Sot, en mindig a PCt vedem, de halalnak van penze mindig fejlesztgetni, boxert egyszer fizetttem, jatekokat meg halali olcson megveszek, igy nem kell aggodnom mindig azert hogy, "uristen, most el fog futni vagy nem?!!" Ha gazdag lennek biztos vennek egy, i7 procit meg hozza valami rohadt jo konfigot, de nem vagyok :D
ajánlott olvasnivaló