For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

Mi is van a THQ körül?

A hétvége folyamán felreppen néhány rémhír a kiadóval kapcsolatban.

2012.01.16. 12:36 | szerző: rootshaper | kategória: Üzleti

Rémhírek kezdtek terjengni a nagy nevű kiadó, a THQ kapcsán, miszerint kénytelenek lesznek az egész 2014-re tervezett megjelenési listájukat törölni, s ezzel előkészíteni a céget az eladásra. Ez bizony magában foglalta volna a sokak által messiásként várt Warhammer 40K világában játszódó MMO haláltusáját is. Ezt kívánják megcáfolni az alábbi levélben:
"A THQ nem törölte a 2014-re szóló megjelenési listáját és nem hozott semmiféle döntést a Warhammer 40K MMO kapcsán. Üzleti stratégiánk felülvizsgálata közben azzal kapcsolatban hoztunk döntéseket, hogy a legnépszerűbb piacokon tudjunk működni. Ahogy már régebben is közöltük, csökkenteni fogjuk elkötelezettségünket a gyerekeknek szóló játékok kapcsán, ami egy sokkal fókuszáltabb megjelenési listát fog maga után vonni. A 2012-es naptári évben igyekszünk kizárólag jó minőségű, a hardcore játékosokat megcélzó címeket megjelentetni és folytatni a digitális platformunk fejlesztését. Még hozzátennénk, hogy nagyon örülünk a Saints Row: The Third remek szereplésének a piacon, melyből Amerikában háromszor annyi fogyott, mint a Saints Row 2-ből. Az NPD szerint decemberben, a 2011-es évet tekintve a THQ volt az ötödik legnagyobb kiadó, ráadásul a 2012-es év első felére is van már két nagyszabású megjelenésünk: a UFC Undisputed 3, valamint a Darksiders 2."
Tehát a THQ köszöni szépen, jól van és jönnek a játékok is. Ahogy olvashatjátok, a Darksiders 2 is itt van a nyakunkon, ha lehet ilyet mondani, úgyhogy csak óvatosan azokkal a pletykákkal. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.