For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anno 2070 - megváltoztatták az aktivációt

A Guru3D által észlelt anomália nem a véletlen műve.

2012.01.23. 10:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sosem szerettük a DRM-et, valljuk be, hiszen azok szívnak vele a legtöbbet, akik eredeti játékot vásárolnak és ez hatványozottan igaz a Ubisoft új játékára, az Anno 2070-re is. Ez esetben ugyanis elég egy VGA csere és a játék többé nem lesz hajlandó elindulni. A meglepő az egészben az, hogy a Rock Paper Shotgun felkereste a Ubisoftot az ügyben és ők azt mondták, hogy a DRM úgy működik, ahogyan annak működnie kell. Mivel állításuk szerint nagyon kevés Anno 2070 játékos futott bele ebbe a problémába, így nem is akarnak vele túl sokat foglalkozni, viszont ha valaki felkeresi őket és kér még aktivációt a játékhoz, készségesen a vásárlók szolgálatára állnak.
Ezek után viszont a BlueByte felkereste a Guru3D szerkesztőjét, és közölte vele, hogy végül csak kivették a rendszerből a VGA alapján való azonosítást, így többé erre nem lesz szükség, ha lecseréljük videókártyánkat. Az egészben csak az a furcsa, hogy mivel a BlueByte a Ubisoft tulajdona, így a BlueByte kijelentése a Ubisoft kijelentése is, viszont a kiadó nem közölt semmi konkrétumot ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy ez nem a legjobb módja annak, hogy a renoméjukat meg tudják őrizni az ilyen agresszív DRM-es védelmek mellett.
Tehát végre te, mint vásárló, változtathatsz hardvert a gépedben annak a kockázata nélkül, hogy utána többé nem tudsz játszani a játékkal. Éljen! ■

Anno 2070
A legutóbbi Anno 2070 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.