Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anno 2070 - megváltoztatták az aktivációt

A Guru3D által észlelt anomália nem a véletlen műve.

2012.01.23. 10:34 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sosem szerettük a DRM-et, valljuk be, hiszen azok szívnak vele a legtöbbet, akik eredeti játékot vásárolnak és ez hatványozottan igaz a Ubisoft új játékára, az Anno 2070-re is. Ez esetben ugyanis elég egy VGA csere és a játék többé nem lesz hajlandó elindulni. A meglepő az egészben az, hogy a Rock Paper Shotgun felkereste a Ubisoftot az ügyben és ők azt mondták, hogy a DRM úgy működik, ahogyan annak működnie kell. Mivel állításuk szerint nagyon kevés Anno 2070 játékos futott bele ebbe a problémába, így nem is akarnak vele túl sokat foglalkozni, viszont ha valaki felkeresi őket és kér még aktivációt a játékhoz, készségesen a vásárlók szolgálatára állnak.
Ezek után viszont a BlueByte felkereste a Guru3D szerkesztőjét, és közölte vele, hogy végül csak kivették a rendszerből a VGA alapján való azonosítást, így többé erre nem lesz szükség, ha lecseréljük videókártyánkat. Az egészben csak az a furcsa, hogy mivel a BlueByte a Ubisoft tulajdona, így a BlueByte kijelentése a Ubisoft kijelentése is, viszont a kiadó nem közölt semmi konkrétumot ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy ez nem a legjobb módja annak, hogy a renoméjukat meg tudják őrizni az ilyen agresszív DRM-es védelmek mellett.
Tehát végre te, mint vásárló, változtathatsz hardvert a gépedben annak a kockázata nélkül, hogy utána többé nem tudsz játszani a játékkal. Éljen! ■

Anno 2070
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anno 2070

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló