Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warface - screenshot trió

Pár kép, a Crytek új játékából.

2012.01.26. 12:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Crytek ingyenesen játszható online lövöldéje, a Warface fejlődik szépen, viszont nagyon keveset tudunk még csak róla. Már szinte el is felejtettük, hogy létezik, mert a bejelentés óta nem sok infót csepegtettek nekünk. Most sincs túl sok érdekesség, amit megoszthatunk veletek, mindössze három szép screenshot, melyek betekintést engednek a játék atmoszférájába és persze a Cryengine 3 képességeivel felvértezett grafikába.
Az már tehát biztos, hogy a látvánnyal nem lehet gondunk és az is dicséretes, hogy a célplatform a PC lesz, viszont nem titkolják a fejlesztők, hogy a játékot elsősorban az ázsiai piacra szánják, ugyanis ott van hatalmas piaca az ingyenes - és persze mikrotranzakciós - játékoknak. Nem kell csüggedni, mi sem maradunk ki majd a jóból, eljut a játék a nyugatra is, ez nem kétséges, viszont a megjelenés kapcsán semmi jó hírünk nincs, csak arra merünk következtetni, hogy a játék valószínűleg először Ázsiában fog hódító körútra indulni.
Mindenesetre a képeket elnézve lesz itt minden, sok robbanás, katonák, fegyverek, no meg óriásrobotok, amik már most felkeltették a közönség érdeklődését. Reméljük bele is tudunk majd szállni ezekbe, ugyanis az óriásrobotos játékok méltatlanul elfelejtődtek a Mechwarrior és az Eartsiege óta. ■

előző
következő
Warface - screenshot trió
Warface - screenshot trióWarface - screenshot trióWarface - screenshot trió
Warface
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warface

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló