Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - Xbox 360 verzió hamarosan

Megjelenési dátumot kapott a nagy sikerű fantasy RPG, csak most konzolra.

2012.01.26. 22:39 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Viszonylag ritka az, amikor egy PC-s címet később konzolokra ültetnek át, ez a legtöbb esetben inkább fordítva zajlik. Most azonban itt az üdítő kivétel, ugyanis a CD Projekt RED sikerjátéka, a The Witcher 2 érkezik a Microsoft szórakoztató platformjára is, méghozzá nem is olyan soká.
A játékot teljes egészében portolják a konzolra, nem marad ki semmi, sőt, olyan hírek terjengnek, hogy a The Witcher 2 egyike lesz az Xbox 360-ra készült legszebb játékoknak. Azt is megtudtuk, hogy sok videóbetétet is készítettek az Xbox verzióhoz, ami azt sejteti, hogy a PC-n valós időben renderelt képsorokat a konzolon videó betétek fogják lecserélni. A játék kezelőfelületét teljesen újragondolták és igyekeztek olyat alkotni hozzá, amit a lehető legkényelmesebben lehet kezelni kontroler segítségével. Akik már PC-re megvették a játékot, azok is örülhetnek, ugyanis az újítások egy tapasz formájában nekik is elérhetőek lesznek, s a konzolos verziónál is természetesen már a kibővített, fényesre csiszolt Witchert kapják a vásárlók, az Aréna móddal és számos javítással együtt.
De nem is a lengyel srácokról lenne szó, ha a konzolos verziót nem a PC-n megszokott tartalommal tömnék meg, természetesen ebből is lesz Collectors Edition, valamint egy "mezei" kiadás, mely térképpel, végigjátszással és a játék zenéivel landol a boltok polcain. Ja, és hogy mikor? Április 17-étől lehet megvásárolni mindkét kiadást, ráadásul magyar felirattal. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló