Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - még több kopasztás

Most a peteket és a reforging lehetőségét veszik ki a játékból.

2012.01.28. 11:31 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már beszámoltunk nemrég egy csokor változásról, melyek a Diablo 3 aktuális verziójában már benne kell, hogy legyenek, viszont további játékelemeket is kivesznek a programból, részben érthető okok miatt.
A Blizzard úgy tűnik, csinálja magának a feladatot rendesen: elkészítenek egy játékelemet hónapok kemény munkájával, majd egyszer úgy döntenek az okosok, hogy mégse legyen benne. Nem lennék azok helyében, akik például a petek mechanizmusát csinálták, ugyanis ez az egyik játékelem mely nem fog helyet kapni a végleges változatban. Az indok egyszerű: a petek túl cukik voltak Sanctuary sötét, komor világához. Mondjuk ez így is van, de azért hiányozni fog körülöttünk a kis sertepertélő jószág, aki összeszedi nekünk az aranyat.
Aztán ott van még a Scroll of Reforging, mely arra adott lehetőséget, hogy a meglévő varázserejű tárgyaink tulajdonságait változtassuk meg. A Blizzard ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy alulfejlett volt ez a lehetőség, így feltették a polcra, egyelőre. Nem kell azonban nagyon aggódni, megvan az esélye annak, hogy mindkét lehetőség belekerül a játékba később, hiszen mind a petek ötlete, mind pedig a Reforging izgalmas lehet, ha továbbgondolják kicsit a dolgot, viszont ebben a formájában nem ütötte meg a Blizzard mércéjét, nincs mit tenni.
Megjelenési dátum? Ja, az nincs. ■

Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (19)

Madrac
Madrac 2012.01.30. 15:20
Kivettek meg ezt-azt, itt egy uj kep a Diablo 3-rol.
Kanduhrka
Kanduhrka 2012.01.30. 15:41
:D
red5
red5 2012.01.30. 16:44
Végre eltalálták a kellően darkos színvilágot. (troll mode off):-D
Gobiakos
Gobiakos 2012.01.30. 17:04
Ja, a pet-ek a Torchlight-ban mégelmentek (meg gondolom a TL 2-ben is lesznek), de ez egy Diablo-ban elég furán venné ki magát, legalább is én nem tudom elképzelni a kettőt együtt.
Yourmom
Yourmom 2012.01.30. 18:56
En azert egy "halott kettetepett aranyos veres zombi petet" Lazan eltudnek kepzelni:-P
ajánlott olvasnivaló