Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Michael Bay, a Transformers-filmek alkotója beváltotja fenyegetését

Michael Bay egy időre félredobja a robotokat.

2012.02.14. 13:57 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Két új filmre szerződött le Michael Bay a Paramount stúdióval, amint az várható volt. Az egyik természetesen a Transformers 4., de előtte még leforgatja azt a kisebb költségvetésű produkciót, amelynek tervét régóta dédelgeti. Mindig is szeretett volna egy olyan Ponyvaregény-szerű sztorival előállni, amelynek hősei testépítők, akik bűnszervezetet alakítanak, emberrablásokat követnek el, zsarolnak, és általában rettegésben tartják fél Floridát, amíg csúnyán rá nem fáznak. A Pain and Gain (kb.: Tiporj és kaszálj) ötletét egyébként egy megtörtént eset adta, az eredeti bűnözők egy miami klubból indultak el végzetes útjukra. A film főszereplői Mark Wahlberg és Dwayne Johnson lesznek. Wahlberg számára fizikailag különösen megterhelő lesz a feladat, mert ha a durván kigyúrt Johnson mellett szeretne profi testépítőnek kinézni, vagy tizenöt kiló szálkás izmot kell pár hónap alatt magára szednie.
Bay számára a Pain and Gain művészi önmegvalósítás is, mert halálosan idegesíti, hogy évek óta azzal cikizik, nem ért semmihez azon kívül, hogy digitálisan generált robotokkal városokat dönt romba. Eredetileg úgy tervezte, hogy már a Transformers 3 előtt leforgatja testépítős filmjét, de a stúdió tavalyelőtt nyomatékosan arra kérte, egyelőre inkább a robotokkal foglalkozzon.

  • Transformers 4 – várható nemzetközi premier: 2014 nyara) ■

Forrás: UIP

hozzászólások (9)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.02.14. 23:38
Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy mielőtt átállt az ipari mennyiségű szemkiégető CGI-bombák gyártására, jó filmeket is össze tudott ő dobni, a 2005-ös Sziget pedig még a súlyos bukás ellenére is nagyon jó értékeléseket kapott.

Egyszerűen rájött arra, hogy a mai közönség mire kíváncsi, kielégítette az igényeiket, és lássatok csodát, amilyen összegeket kaszált az elmúlt években a Transformers filmekkel, szerintem kicsit sem volt hülye.

Az biztos, hogy ezt inkább fogom megnézni, mint az újabb Transformerst. Ha tud még filmet csinálni több milliárdos effektek nélkül, nem hinném, hogy elégedetlenül fogunk távozni a vetítőtermekből.
Madrac
Madrac 2012.02.14. 23:44
Igazabol szerintem mindenki attol fel, hogy olyan mint Lucas. Regen o is tudott filmeket csinalni, most meg csak trollkodik. ;)
SwitcX88
SwitcX88 2012.02.15. 12:13
Miért lesz egyáltalán TF4? Öt évesek még elnézegetik, mert cuki meg minden, de az egész film egy nagy nulla. Szégyen...
Germinator
Germinator 2012.02.15. 12:24
Gondolom te is tudod, hogy attól még, mert szerinted egy nagy nulla, van egy rakat ember, aki szerint nem. Hát ezért lesz TF4. Az efféle költői kérdések, mint "miért van Való Világ", meg "minek lesz még Transformers", gyakorlatilag a mindenki számára világos és egyértelmű válasszal illethetőek. Mert nagyon sokan nézik, maximum te nem:-D Ilyeténmód felesleges is ezeket a kérdéseket időről időre újra elővenni.
Retee
Retee 2012.02.15. 12:28
Ilyen alapon minek lesz egyáltalán további 10x szuper"proli"hősös film? :D (nyilván Batman kivétel) Mert van aki szereti, és ez van.
ajánlott olvasnivaló