Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed III - újabb részletek

Szóba kerültek az évszakok, a történelmi személyek és a történelmi események.

2012.03.13. 09:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft újabb részleteket árult el a nagy sikerű sorozat legújabb részéről. Az Assassin's Creed III-ban az amerikai függetlenségi háború idejébe csöppenünk, hősünket pedig Connornak hívják. A most felfedett részletek az időjárásról, évszakokról és azok hatásairól szólnak. Ezek szerint az évszakok váltakozásának nem csupán hangulati szerepe lesz, hanem komoly hatással bír majd a játékmenetre is. A téli hó elzár majd olyan utakat, melyek nyáron szabadon használhatóak, valamint a fagy és a jég bizonytalanná teszi majd a közlekedést. A fejlesztők a neves történelmi személyek megalkotásáról is ejtettek néhány szót. Ismét több valós alak feltűnik majd, akikkel Connor többször is találkozik. George Washington például olyan hősként bukkan majd fel, akivel hősünk rendszeresen kapcsolatba lép. Benjamin Franklin is fontos szereplő lesz, de elsősorban politikai ténykedése kerül előtérbe, míg feltalálói mivolta a háttérbe szorul. Így senki nem számítson rá, hogy ő lesz Connor Leonardo da Vincije.
A történelmi személyek mellett a korszak jelentős eseményei is megelevenednek majd, így szemtanúi lehetünk a Bostoni teadélutánnak, a Bunket Hilli csatának, Boston ostromának, vagy épp az 1776-os new yorki tűzvésznek, aminek nyomait a város sokáig magán hordozta.
A történet elején megismerkedhetünk Connor gyermekéveivel, melyeket egy mohikán faluban töltött. A falut végül gyarmatosítók pusztítják el, mellyel végleg maguk ellen fordítják hősünket. Megjelenés október 30-án PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Assassin's Creed III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló