Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ismét hallatott magáról a Sniper: Ghost Warrior 2

Sok újdonságra derült fény az ősszel érkező akciójáték kapcsán.

2012.05.17. 11:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A City Interactive készítette el 2010-ben a Sniper: Ghost Warriort, mely hibái ellenére egészen jó játék lett és általában a rajongók is szerették, hiszen sajnos nagyon kevés mesterlövészes témát feldolgozó játék található a piacon. A kiadó tavaly jelentette be a folytatást, melyről azonban az óta viszonylag kevés információ szivárgott ki. Ez most megváltozott, hiszen az elmúlt napokban több érdekességre is fény derült a Sniper: Ghost Warrior 2 kapcsán.
A játék főhőse Cole "Sandman" Anderson, a Delta Force volt mesterlövésze. Alaszkában nőtt fel, ahol egészen fiatalon megtanult vadászni, célba lőni és nyomokat olvasni. Miután apja elesett Vietnámban, indián származású anyja nevelte fel. Az iskola elvégzése után csatlakozott a tengerészgyalogsághoz, ahol mesterlövésznek állt, és tagja lett a Force Recon nevű elit osztagnak. A játék ismét vegyíti a lopakodós, mesterlövész játékmenetet a pörgős akcióval, ahogy azt az első rész is tette. Küldetéseink során éjjellátó és hő-kamerák segítenek majd a tájékozódásban, és ezúttal lehetőségünk lesz járműveket is használni. A fejlesztők ígérete szerint a korábbinál sokkal realisztikusabb ballisztika kerül a játékba, a lövés pontosságát befolyásolja majd a szél ereje és iránya, légzésünk és a célpont távolsága, pont mint a valóságban. Szintén a valóságnak megfelelően fontos szerepet kap majd a célzónk, vagyis az a társunk, aki a célpontok meghatározásában lesz segítségünkre. Rengeteg fegyver kerül a játékba, így hat különböző mesterlövész puska, három gépkarabély, nehézgéppuskák és sok más lőfegyver. Az első részből visszatér a bullet cam is. A grafikára sem lehet majd panaszunk, hiszen azért a CryEngine 3 felel majd.
A Sniper: Ghost Warrior 2 a tervek szerint ez év harmadik negyedévében, vagyis várhatóan valamikor ősszel kerül a boltok polcaira, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Sniper: Ghost Warrior 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper: Ghost Warrior 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló