Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens: Colonial Marines - idén sem

Megint elhalasztották.

2012.05.21. 15:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Szomorú iróniával élve úgy is kezdhetném ezt a hírt, hogy "bemutatom a következő Duke Nukem Forevert, vagy Preyt, esetleg S.T.A.L.K.E.R.-t." Ugyanis a Gearbox ma bejelentette, hogy ismét elhalasztották a milliók által messiásként várt Aliens: Colonial Marinest. A legutóbbi tervek szerint idén ősszel érkezett volna a játék. Randy Pitchford igyekezett mindenkit megnyugtató magyarázattal szolgálni.
"Az lebeg a szemünk előtt, hogy elkészítsük az eredeti Alien trilógia igazi videojátékos folytatását. Célunk, hogy olyan egyedi, pörgős és lebilincselő kampányt csináljunk, mely akár egyedül, akár kooperatív módban is játszható, mellé pedig olyan többjátékos részt szeretnénk, ahol a játékosok a katonák és az idegenek bőrébe bújva csaphatnak össze. Ez a játék egészen elképesztő lesz."
Öröm az ürömben, hogy a játék történetében először a halasztásért cserébe pontos megjelenési dátumot kaptunk, mely szerint 2013. február 12-én számíthatunk rá. A dátum a PC-s, PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatokra érvényes, a Nintendo Wii-s kiadás továbbra sem rendelkezik premier dátummal. A bejelentés mellé egy új trailer is érkezett. ■

Aliens: Colonial Marines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens: Colonial Marines

hozzászólások (8)

Razor1911
Razor1911 2012.05.21. 17:36
Ez még 2011 ben is gyengének számított volna, nem hogy még jövőre...
Most őszintén, hogy néz ez ki?
Jó, értem én... nem csak a graf. számít, hanem a játékélmény, de azért 2013-ban valahogy nézzen már ki...;-)
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.05.21. 19:17
A pre-alfa vagy alfa verzióból származó videók ezek, már nem emlékszem pontosan. Biztos nem így fogják piacra dobni, elég érdekes animációk, sebzés modellek, és sav animációkat mutattak meg nekünk, ha ilyen formában kiadnák, sok fan kiakadna egyből.
GeryG
GeryG 2012.05.21. 19:29
Félek, hogy ezek a "marhára aktuális" videók. Sajnos manapság egyáltalán nem ritka, hogy egyes játékok (függetlenül attól, mekkora névről is van szó) messze a ma "átlagosnak" tekinthető színvonal alatt teljesítenek. Persze itt kérdés, hogy ezt a bizonyos színvonalat milyen tényezők határozzák meg, de azzal csak részben tudok egyetérteni, hogy a grafika nem számít, ha a játékélmény ilyen, meg olyan. Bizony az ilyen típusú játékoknál sokat dob, vagy ront a hangulaton a látványvilág. Egy kalandjátéknál, stratégiánál, vagy akár egy szerepjátéknál szerintem nem ennyire fontos szempont, de egy akcióorientált játék esetében bizony az egyik legfontosabb tényező.

Valahol pl. ezen (is) vérzett el az előző Alien játék, az AvP 3 is, nem? Mondjuk ott a játékmenet is elég érdekes volt...

(Jó részletesen sikerült nem jól kifejeznem a mondandómat... :) )
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2012.05.21. 21:31
Majd meglátjuk jövőre. Nekem a 2010-es AvP tetszett, grafikai téren biztos nem lehet rá panasz, nekem a játékmenet is tetszett, de tény, hogy többet is ki lehetett volna hozni belőle.
szbszig
szbszig 2012.05.21. 23:37
Kár. Érdekesen nézett ki pedig. A grafikai hiányosságok mindenesetre nekem kevéssé tűntek fel, elvégre vagy 7-8 éve nem játszottam fps-sel. :-D
ajánlott olvasnivaló