Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2012

Splinter Cell: Blacklist?

Az E3-on bejelenthetik az új Splinter Cellt.

2012.06.01. 16:29 | Retee | kategória: E3 2012

Szokás szerint az egyik legérdekesebb E3-as konferencia a Ubisofté lehet, hiszen a francia kiadó ilyenkor rendszerint bedobja több nagy nevét is a köztudatba. Az egyik érdekes bejelentés pedig Sam Fisherhez kapcsolódhat, mivel a pletykák szerint Ubiék bejelentenek egy új Splinter Cellt, amely a Blacklist alcímet viseli. A kiadó egyelőre nem kommentálta a népszerű akcióhős lehetséges visszatérését, de egyáltalán nem lepődnénk meg, ha konferenciájukon valóban feltűnne Sam Fisher. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

hozzászólások (8)

balays82
balays82 2012.06.04. 20:12
Nocsak, Sam jobb formában van, mint valaha, sőt fiatalabbnak is tűnik, ráadásul a jelek szerint megint az NSA-nek dolgozik. Csak nem a korábbi részek eseményei előtt vagyunk? A játékmenet viszont a Convictiont idézi, a mark & execute rendszer is megmaradt, a bemutató alapján nem úgy tűnik, hogy ölés nélkül, lopakodva is lehet majd teljesíteni a pályákat. A grafika is egész pofás, kelleni fog ez a játék is.
GustyX
GustyX 2012.06.04. 20:23
Erre nem gondoltam, elképzelhető. Viszont a hangja nem Mr. Ironsdie lesz :(:(:(.
Legnagyobb bánatom, hogy ez alapján biztos nem lesz hibrid, hanem inkább egy Conviction 2. A M&E rendszert én szerettem, de itt ez az instant kijelölés már túl, túl, túl...
Amikor lövik rögzített géppuskával, ő meg látványosan átnyúl és nagyon megszúrkálva legyilkol egy ellent...:D.

Szerintem biztosan lesznek olyan küldetések (visszatért a "sötétségjelző"), ahol lopakodva is lehet érvényesülni, mint ahogy az elődben (egyes szám!) is 80+%-ban lehetett lopakodni. Csak nem úgy, ahogy az igazi SC-ben.

Mindenesetre tuti CE lesz belőle:D. Persze ha lesz PC-n. 2013 elejére van kiírva.
Peace
Peace 2012.06.04. 22:27
Kegyetlen jó lesz!!! ;-)
-T0ng-
-T0ng- 2012.06.04. 22:52
Őszintén megmondom engem zavar sok a Splinter Cell-hez kommentelő véleménye...nem csak magyar, de külföldi viszonylatban is.
Úgy értékelik a Conviction, mint valami agyatlan lövöldét, ahol semmi lopakodás nem volt, ettől függetlenül két rész volt a játékban, ahol a dolog lövöldözésbe fulladt.

Én inkább úgy mondanám, hogy abban a részben adtak azoknak is, akik Garrett helyett Jason Bourne-t akartak alakítani.
És biztos vagyok benne, hogy egy kevésbé nyílt pályán több lehetőségünk lesz sunnyogni. Ettől függetlenül ne feledjük el, hogy a Splinter CEll egységek az EndWar-ban, mint a terepen bevethető kém egységek voltak és, ha az Ubisoft a Tom Clancy játékokat tényleg egy irányba tereli nem áll mesze a történettől, hogy Sam egy a nyíltabb terepen lavírozó ügynök legyen.
balays82
balays82 2012.06.04. 23:14
Akár zavar, akár nem zavar, azt azért szerintem el kell ismerni, hogy a Convictionból nagyon sok olyan elem hiányzott, ami a korábbi részek lopakodásra épülő taktikáját segítette. Meg lehetett persze oldani, csak néha olyannyira nem volt gördülékeny, hogy a M&E alkalmazása és a hentelés kényelmesebb megoldásnak tűnt. Ami egy Splinter Cell esetében nem éppen pozitívum. Nekem ez az E3-as bemutató nagyon tetszett ugyan, de néha az volt az érzésem, hogy egy jelenkorba helyezett Assassin's Creed demója fut.
ajánlott olvasnivaló