Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Mozgásban a Carmageddon: Reincarnation

Végre mozgás közben is láthatjuk az új autós játékot.

2012.06.07. 16:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Összejött a pénz a Carmageddon: Reincarnation fejlesztéséhez, így a Stainless nem is késlekedett a munkálatok megkezdésével. Az eredetileg kitűzött minimum összeg több mint másfélszeresét dobták össze a rajongók. A stúdió ennek örömére több érdekes információról is lerántotta a leplet: a játék Macre és Linuxra is elkészül, valamint kapunk osztott képernyős és kooperatív módot is. Emellett arról már korábban is beszámoltunk, hogy az eredeti első rész iOS-re és Androidra is megjelenik valamikor nyáron.
Bár a fejlesztés még nagyon korai szakaszban jár, a Stainless szerette volna megmutatni, hogy állnak a dolgok, így fellőtték a világhálóra a Carmageddon: Reincarnation első gameplay videóját, külön kiemelve, hogy amit most láthatunk, az még semmilyen aspektusában nem tekinthető véglegesnek, csupán a várost szeretnék általa bemutatni. ■

Carmageddon: Reincarnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Carmageddon: Reincarnation

hozzászólások (8)

Aryx
Aryx 2012.06.07. 19:48
...szeressük a mai napig ezt a Fear Factory-számot. :love:

Amúgy tök jó, hogy egy work in progress cuccon az első kommentek még mindig hogy néz már ez ki, mire jönnek a többiek, hogy nem úgy van az, mert ez work in progress, elmagyarázom a dome-logómmal 20x-ra is 10 sorban, mire mindjárt visszatér az ellentábor, hogy a... hagyjuk, unalmas. Tiszta Barátok Közt.

Akkor már inkább Fear Factory \m/
GeryG
GeryG 2012.06.07. 19:51
Aztán jön valaki, aki marha okosan megmondja a tutit, hogy rajta kívül mindenki más mennyire unalmas... hagyjuk, unalmas.
Aryx
Aryx 2012.06.07. 19:56
Ja. Én már bele is őrültem. Amúgy a Carmageddon és a Fear Factory is egy jó dolog (sőt, ez már rögtön 2), ennek pedig örülni kéne, nem?
GeryG
GeryG 2012.06.07. 19:59
Viccelsz velem? Én ne örülnék neki? :D
Aryx
Aryx 2012.06.07. 20:01
hm, hát ha dede, akkor oké. Csak a többiek ne károgjanak. Amúgy sem biztos semmi azon kívül, hogy lesz Carma4 (bár ma már ez sem lehet 100%), az, hogy milyen, az ebből még nem derül ki, viszont jópofa. eszvéesz.
ajánlott olvasnivaló