Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Origin - leárazások

Nem lesznek, soha... Ja, de, inkább mégis!

2012.06.19. 10:20 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem vitás, hogy az Origin konkurenciát akar állítani a Steam rendszerének, azonban mindezt úgy akarja véghezvinni, hogy közben nem "alacsonyodik" le a Steam szintjére és nem kezd el hatalmas leárazásokba bocsátkozni. Legalább is pár napja David DeMartini - nem röhög, ez a neve szegénynek - erősen ellenezte, és úgy vélte, hogy ez a szellemi termékük elértéktelenítése lenne.
Ma azonban arra lettem figyelmes, hogy egy szép nagy banner díszeleg az Origin menüjében, mely azt hirdeti, hogy számos EA játék most csak 5 euróba kerül! Így is van, tényleg jó játékokat áraztak le, mint például a NFS: Hot Pursuit-ot, mely eredetileg még mindig 50 euróba kerül. Számolgassunk csak: ez bizony 90%-os leárazás. De még ott van a sorban a Spore, a Saboteur, a Bad Company 2 és a Shank, valamint a Dead Space 2 is. Impozáns kis lista, annak ellenére, hogy nem óhajtanak leárazgatni. ■

hozzászólások (16)

david139
david139 2012.06.19. 18:39
Még ha nem írtam volna mindenhol, hogy egy haverom is párhuzamosan próbálkozik, akkor talán játszana a szar gép teória.

Közben valahogy sikerült megvenni a játékot, olyan master szarom továbbra sincs, gyakori kérdéseken találtam egy 10 hónapos kérdést, ami ezzel foglalkozik, és ott kiderül, hogy át kell váltani angolra, hogy működjön. 10 kerek hónapja szar, minimum :D Böszme szánalom.
Madrac
Madrac 2012.06.19. 18:46
Ez azert van mert nagyobb a forgalmazoi jutalek a digitalis terjesztesnel. Ezt is Steve Jobsnak koszonhetjuk, o talalta ki a megfelelo haszonkulcsot, ami magasabb, mint a normal bolti terjesztesnel, de meg tobb jut a gyartonak is. Ez az oka annak, hogy a letoltheto jatekok nem olcsobbak.
Dino
Dino 2012.06.19. 20:52
rootshaper: Erre e kérdésre (pontosabban erre: miért kerül ugyanannyiba a letöltési kód, mint a dobozos játék?) az EA-től több évvel ezelőtt (még Origin előtti időszak, nem is emlékszem, hogy hívták akkor a letöltési oldalukat) a következő választ kaptam: a letöltéshez szükséges szerverek fenntartása nekik ugyanannyi költség, mint a DVD+kézikönyv legyártása és dobozba rakása.
gregmerch
gregmerch 2012.06.19. 20:59
Nem volt rossz ez az akció, 1.500,00 HUF körüli összegért (ezernégyszázvalahány forintért) bezsebeltem a Dead Space 2-t, ami szerintem több, mint jutányos ár volt érte :-)! (Eddig "csak" PS3-on volt meg, míg az első rész amellett pécén is.) Ennyiért bőven megérte!
Dark Archon
Dark Archon 2012.06.20. 10:36
Pont erre is van kitalálva, hogy az is megvegye, akinek amúgy semmi szüksége rá :)
ajánlott olvasnivaló