Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Take-Two nem akarja elkapkodni a megjelenéseket

Sok kiadó megfontolhatná a Take-Two hozzáállását.

2012.06.19. 12:52 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az biztos, hogy a Take-Two nem az a kiadó, mely elsietné a játékai megjelentetését. A GTA 5-nek még most sincs megjelenési dátuma, a BioShock Infinite pedig a jövő évre lett csúsztatva. Ennek ellenére viszont több nagy kiadó is tart fenn olyan címeket, melyekhez évente kiad egy-egy új részt. Csak hogy a legismertebbeket emlegessük: Call of Duty, Need for Speed, és most már az Assassin's Creed is ilyen sorozattá nőtte ki magát.
Strauss Zelnick, a cég vezérigazgatója ezzel szemben óvatosabban közelíti meg a sorozatokat. "Nem áll szándékunkban "évadosítani" azokat a játékainkat, melyek témája nem a sport, mert úgy látjuk, belefutnánk egy olyan rizikófaktorba, ami a nagy nevek gyors kiégéséhez vezethet - még akkor is, ha a minőségre nagy odafigyelést fordítunk. Sok kiadó belefut ebbe a hibába, rengeteg pénzt sajtolnak ki egy-egy címből, majd az adott sorozat eltűnik. Mi maradandó játékokat akarunk készíteni, és ha hagyjuk pihenni pár évig sorozatainkat, később még nagyobb bevétellel kecsegtethetnek." - közölte Zelnick.
Nyilatkozott még továbbá a Wii U kapcsán is, de biztosított minket arról, hogy nem terveznek felnőtteknek szóló játékokat megjelentetni a Nintendo új platformjára és Zelnick még hozzátette azt is, hogy szkeptikus egy kicsit az új konzollal kapcsolatban. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló