Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Impire bejelentés

A gonosz oldalára állhatunk a Paradox Interactive új stratégiai játékában.

2012.07.29. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Adott a sötét, gonosz, a világ elpusztítására, de legalábbis leigázására készülő démon. Minden szépen és jól alakul egészen addig, amíg jön a szőke herceg fehér lovon és bele nem köp szerencsétlen démon levesébe. És ez így megy az idők kezdete óta, szinte kivétel nélkül mindig a jófiú győz, elnyeri a hercegnő kezét (és mást...) a fele királysággal stb.
Valljuk be, ez így ma már picit kezd unalmas lenni, és egyre nehezebben adható el. Ezt gondolhatja a Paradox Interactive is, mert egy olyan játék fejlesztésébe kezdtek, melyben ezúttal a gonosz démon oldalára állhatunk, és jól elláthatjuk a szőke herceg baját. Persze, korábban is voltak már hasonló témájú játékok, de tény, hogy a rajongók nincsenek elkényeztetve velük. Az Impire a jól ismert Majesty univerzumban játszódik, és a mi feladatunk, hogy megvédjük katakombáinkat Ardania hőseitől. A történet szerint a hatalmas démon, Báal-Abaddon egy kicsi, gyenge Imp testében rekedt, s a mi célunk, hogy kiszabadítsuk onnan. A fejlesztésért a Cyanide Studio felel, akik ígérete szerint teljesen a magunk szája íze szerint alakíthatjuk ki labirintusunkat. Rengeteg különféle helyiség és csapda áll majd rendelkezésünkre, az alagutakat eláraszthatjuk csatlósainkkal, akik a csaták során folyamatosan fejlődnek és egyre erősebb felszerelésre tesznek szert, a legyőzött hősök lelke pedig erőforrásként szolgál majd a varázslatainkhoz. A játék kampányát egyedül, vagy kooperatív módban is végigjátszhatjuk, ezek mellé csatlakozik a számos játékmódot kínáló többjátékos mód is.
A tervek szerint az Impire 2013 elején jelenik meg kizárólag PC-re. A bejelentés mellé egy rövid teaser trailer, valamint néhány kép is társult. ■

előző
következő
Impire bejelentés
Impire bejelentésImpire bejelentésImpire bejelentésImpire bejelentésImpire bejelentés
Impire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Impire

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2012.07.29. 22:04
Feltalálták újra a Dungeon Keeper-t és összegyúrták az Evil Genius-al... :-|
ajánlott olvasnivaló