For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 3: Évszakok bejelentés

Újabb kiegészítőt kap az életszimulátor.

2012.08.04. 14:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Van olyan játékos, aki ne ismerné a The Sims sorozatot? Az egyszerűen csak életszimulátornak titulált játék már a harmadik epizódjánál tart, ám a részenként megjelent milliónyi kiegészítő miatt ez a sorozat sokkal bővebbnek tűnik. A The Sims 3 hamarosan újabb kiegészítővel bővül, mely ezúttal az Évszakok címet viseli. Az új kiegészítő idén novemberben jelenik meg és a címéből sejthetően a négy évszakra koncentrál. Ennek megfelelően előtérbe kerül az időjárás, a különböző évszakokra jellemző szabadidős tevékenységek, fesztiválok, és más érdekességek várják a rajongókat.
"A The Sims 3 Évszakok nem csupán a változó időjárásban rejlő lehetőségekkel színesíti a játékot: azt is lehetővé teszi, hogy játékosai igazán elmerülhessenek az egyes évszakok hangulatában, és minden eddiginél teljesebb történeteket mesélhessenek el a simjeikkel." – nyilatkozta Ryan Vaughan, a The Sims producere - "A The Sims 3 megjelenése óta az évszakok váltakozása volt a rajongók által legtöbbször kért téma. Ez elképesztő valószerűséget kölcsönöz a játéknak, lehetővé téve, hogy minden eddiginél élethűbben szimuláljuk a természetet."
Azok a rajongók, akik előrendelik az új kiegészítőt, a megjelenéskor hozzáférnek a Jégbár elnevezésű közösségi helyszínhez. ■

előző
következő
The Sims 3: Évszakok bejelentés
The Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentésThe Sims 3: Évszakok bejelentés

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.