Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops II - a multiplayer

Drónok, drónok és drónok!

2012.08.08. 10:04 | rootshaper | kategória: Játék

Menetrend szerint érkezik ugye az új Call of Duty epizód, mely most a Black Ops alcímet viseli, így nem a Modern Warfare sorozatot viszi tovább. Az majd jövőre jön. Hozzá nem értésemről ennél jobban nem is adhattam volna tanúbizonyságot, így inkább nézzük meg, hogy mit hoz az eddig talán leghangulatosabbra sikeredett Black Ops 2 bemutató.
Természetesen, ahogy a lead is mutatja, temérdek távirányítású kütyüvel vehetjük majd kezelésbe az ellenséget. Lesznek repkedő drónok, melyek halált szórnak a magasból, lesznek földi drónok, amiknek iszonyat erős géppuska van felszerelve a hátukra, meg lesznek olyan repcsik is, amikkel nemes egyszerűséggel becsapódhatunk az ellenség térde kalácsába. Aztán ott van még az a fura hullámokat generáló, talán mikrohullámú izé, amitől megfájdul az ellenség feje, és egy egész seregnyi új gránáttal is dobálózhatunk majd, hogy mindezeket tetézzék.
A menetrend pedig tényleg beigazolódni látszik, a játék november 13-án érkezik a boltok polcaira. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops II

hozzászólások (13)

stero
stero 2012.08.08. 18:00
Ott a pont!
cygary
cygary 2012.08.09. 18:37
Pedig valamiért mégis van rá igény, és kövezzetek meg, de nem csak 12 évesekből áll az a 10 milliós eladás. A Call of Duty-t azok is simán megértik akik amúgy nem nyúlnak más FPS-hez, mert pofonegyszerű, pörgős, gyors, élvezetes. Társasággal tökéletesen tolható egy 5-10 perces menet, mert nem mindenkinek van ideje a Battlefield, vagy Mass Effect fél órás meneteihez.

Ebből a szempontból pedig mindkét oldalról fel kell nőni: Azzal még senki nem segített a kisebb, értékesebb játékokon (Witcher széria, Bioshock, Dishonored, etc.) hogy nem ruházott be ,,AAA'' programra. Tessék megvenni a minőségi címeket is, nem csak ujjal mutogatni és minden rendben lesz a piacon. A maradék 10 millió játékos pedig valószínűleg akkor sem fog HC-bb játékkal játszani ha felrobbantjátok az Activision székhelyét: Nemes egyszerűséggel azért mert nincs másra igényük. Szóval legközelebb mielőtt fejest ugortok a csapatépítő tréningbe a cod hírek alatt, kicsit gondolkozzatok.
SwitcX88
SwitcX88 2012.08.10. 17:25
Gyorsan meg is vásároltam. Már a BO is nagyon tetszett, csak az túl drága volt.
Royce95
Royce95 2012.08.14. 15:52
Ez nagyon király, és a Black Ops is az volt, nem tudom miért kell szidni hogy nincs benne innováció, a World at Warban + a Modern Warfare 3ban kevés volt az újítás, de ebben már van elég.
SwitcX88
SwitcX88 2012.08.14. 16:55
Ehh, szerintem MW2-höz képest a 3 igenis zsír lett. A BO volt tényleg a legjobb, csak a rohadék régiózáras volt, ahogyan a kettő is az lesz. Sebaj, már gift formában megszereztem :D Várom az újabb videókat.
ajánlott olvasnivaló