Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Firefall - nagy változások

A Red 5 tényleg odafigyel a visszajelzésekre.

2012.08.10. 10:27 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagy változásokat lengettek meg a Red 5 fejlesztői a Firefall bétateszterei előtt, mely szépen be is csordogált a játékba, tényleg nagy változásokat hozva. A srácok nem titkolt szándéka az, hogy a közösség véleménye szerint formálja játékát, így rengeteg olyan változást eszközöltek most, melyeket a visszajelzések alapján eszeltek ki.
Ilyen változás például az egyik karakterosztály teljes elhagyása és egy újra cserélése (a Biotech) - lentebb a videóban bővebben is láthatjátok - de mégis talán a legnagyobb dolog az eddigi fejlődés rendszer újragondolása volt. Tapasztalati pontokkal fejlődhetünk ezentúl tovább, melyeket szabadon költhetünk el a specializációkra, ahogy nekünk kényelmes. Bizony erre vágyik az egyszeri játékos, nem pedig arra, hogy fogják a kezét, miközben szinteket lép.
A lényeg, hogy nézzétek meg a videót, mert csomó apróságban is sikerült továbbfejlődnie a játéknak, melyeket felsorolni egy teljes cikk terjedelmében lehetne csak. Jelentkezni a bétára pedig még mindig, folyamatosan lehet és nagy esély is van rá, hogy bekerültök, úgyhogy ha megjött a kedvetek, csak látogassátok meg a honlapot és kérjetek béta kulcsot! ■

Firefall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Firefall

hozzászólások (3)

szochyo
szochyo 2012.08.10. 15:41
Elég jó lett új rendszer,de sajnos játszhatatlanul laggol,220+ os pingel megy európából.De ha minden igaz a gamescom elött elindítanak egy EU servert is.Rendesen lehet játszani vele végre,főleg pvpnél fog sokat jelenteni.
EvolutioN
EvolutioN 2012.08.11. 12:15
Akkor ezek szerint nem csak nálam játszhatatlan. Tegnap kaptam egy beta meghívót, le is töltöttem, el is kezdtem játszani, de 10 perc után elvette a kedvemet a hatalmas lag :S
gradient18
gradient18 2012.08.15. 16:41
Én ugyanúgy jártam a blacklight retributionnel az is eszméletlenül laggol, itt meg durván 20-25 percet bírtam vele, aztán feladtam, remélem később már játszható lesz. Amúgy jó alapjában :)
ajánlott olvasnivaló