Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

War of the Roses - indul a béta

A Fatshark jól halad a középkorban játszódó alkotás fejlesztésével, így mostanra megérett a játék a béta szakasz elindítására. Emellett néhány új kép és egy új trailer is érkezett.

2012.08.16. 18:00 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2012

Sokak várják kíváncsian a Fatshark és a Paradox Interactive közös játékát, a War of the Rosest. A középkorban játszódó alkotás elsősorban a többjátékos harcokra koncentrál, s a fejlesztési munkák mára eljutottak arra a szintre, hogy megkezdődhet az első béta teszt. Erre már július eleje óta lehetett előre jelentkezni, így most elsősorban azok próbálhatják ki a játékot, akik éltek ezzel a lehetőséggel. Aki esetleg lemaradt róla, most még nyugodtan jelentkezhet a hivatalos oldalon, és bekerülhet a tesztre. A kiadó azt is elárulta, hogy augusztus 20-tól bárki előrendelheti a játékot.
A War of the Roses a jelenleg zajló gamescomon is kint van, ahonnan néhány új kép és egy trailer is érkezett. ■

előző
következő
War of the Roses - indul a béta
War of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a bétaWar of the Roses - indul a béta
War of the Roses
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
War of the Roses

hozzászólások (1)

rootshaper
rootshaper 2012.08.16. 18:36
ezt egyre jobban várom!
ajánlott olvasnivaló