Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mozgásban az Omerta: City of Gangsters

Végre mozgásban is láthatjuk az új gengszteres játékot, mely egyfajta stratégiai-taktikai alkotás lesz, teletűzdelve leszámolásokkal, és mindenféle gaz tettekkel.

2012.08.21. 22:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Omerta: City of Gangsters című játék egy manapság kissé elhanyagolt témát, a '20-as, '30-as évek gengszter világát készül feleleveníteni. Az egyik utolsó ilyen témájú játék a Mafia 2 volt, de míg az egy ízig, vérig akciójáték volt, addig az Omerta inkább képviseli a Gangsters 2 és a Chicago 1930 játékok által is képviselt stratégiai-taktikai vonalat. A felülnézetes alkotásban a saját családunk felvirágoztatása, és Atlantic City uralmunk alá hajtása lesz a feladatunk. Egyszerre kell odafigyelnünk a birodalmunk menedzsmentjére, és irányítanunk embereinket az összecsapások során, melyek körökre osztva zajlanak majd.
Az Omerta: City of Gangsters most végre mozgás közben is megtekinthető, megjelenésére pedig valamikor az ősz folyamán számíthatunk PC-re és Xbox 360-ra. ■

Omerta - City of Gangsters
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Omerta - City of Gangsters

hozzászólások (2)

vanhelzing
vanhelzing 2012.08.21. 22:52
Csak engem emlékeztet a Gangland-re?
Lacko
Lacko 2012.08.22. 07:28
Engem a Tropicora emlékeztet. Legalábbis a városépítős része. Mivel azt ugyan ez a motor hajtja... ;)

Nem emlékszem pontosan a Ganglandre, de úgy rémlik játszottam vele és nem tetszett. Ez viszont sokkal bejövősebbnek néz ki. Mondjuk eléggé meglovagolja a Boardwalk Empire sikerét. De talán épp ezért még jobban tetszik. ;)
ajánlott olvasnivaló