Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Szerverösszevonások a TERA környékén

Túl soknak bizonyult a meglévő 11 szerver.

2012.09.05. 09:00 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Úgy néz ki, a TERA sorsa sem alakul olyan fényesen, mint azt elvárták tőle. Jelenleg 11 szervert üzemeltetnek a játékosok kiszolgálására, mely a fejlesztők szeptemberre vonatkozó tervei szerint mindössze 3 szerverre csökken. Ennek oka természetesen a hanyatló érdeklődés és az inaktivitás a játékosok részéről.
Szeptember 18-ától tehát a meglevő 4 PvP szerverből lesz egy, ahogy a 6 PvE szerverből is. Az egyetlen olyan hely ami érintetlenül marad és nem vonják össze több másik szerverrel, az a hivatalos szerepjátszó szerver, a Celestial Hills, ami úgy marad ahogy jelenleg is van.
A részleteket egy bőséges FAQ-ban is megírták a fejlesztők, de nagyjából úgy fog kinézni a dolog, hogy akinek egy szerveren nyolcnál több karaktere van, annak muszáj lesz törölnie addig, amíg el nem éri a maximum nyolcat. A dupla nevek közül az kapja meg az eredetit, aki először jelentkezik be a szerverre és foglalja le azt magának, a másodiknak sajnos le kell cserélni a jól megszokott karakternevét, a Vanarch státuszok pedig természetesen nullázódni fognak, azokat újra meg kell majd szerezni. ■

TERA
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
TERA

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló